U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

De ambitieuze toekomstplannen van de gemeente Dongen

Het perceel is gelegen aan de Steenstraat in Dongen. Het bevindt zich aan de rand van een groot bedrijventerrein, maar is ook gelegen in de buurt van de bebouwde kom van het dorp. De plaats Dongen is bezig om een flinke groei door te maken. Uit het Woningbouwprogramma 2020-2030 dat gemeente Dongen heeft gepubliceerd, blijkt dat de gemeente de komende jaren minimaal 800 woningen verwacht bij te bouwen. Dat is een stijging van maar liefst 8%. Daarom ligt het in de lijn der verwachting dat er de komende tijd veel ruimte nodig is om deze woningen te realiseren.

Bovendien wordt er in de gemeente Dongen hard gewerkt aan de ontwikkeling en uitbreiding van bedrijventerreinen in de regio. Hierdoor wordt het ook voor ondernemers steeds aantrekkelijker om zich in deze omgeving te vestigen. De uitbreiding geldt ook voor het bedrijventerrein Tichelrijt waar de kavel naast gelegen is.

Zeer goed bereikbaar en gelegen in interessante omgeving

Het perceel in Dongen is gelegen in de provincie Noord-Brabant op een steenworp afstand van steden zoals Breda en Tilburg. Het perceel wat bestemd is voor akkerbouw ligt nabij de snelwegen A27, A58 en A59 en is daardoor over de weg goed bereikbaar. Daarnaast ligt Dongen aan het Wilhelminakanaal. Dit kanaal verbindt steden als Eindhoven en Tilburg met de rivier de Maas. Rijkswaterstaat en de Provincie zijn met een plan bezig om het Wilhelminakanaal beter toegankelijk te maken voor binnenvaartschepen om zo de economische kansen voor de regio Tilburg te vergroten. Dit maakt het interessant voor bedrijven om zich in deze regio te vestigen.

Ook is er in het gebied rondom Dongen genoeg te doen. Onder andere attractiepark de Efteling, Huis ter Heide en Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen liggen in de nabije omgeving. Het stadscentrum van Breda en Tilburg met hun bezienswaardigheden, winkelcentra en uitgaansgelegenheden zijn tevens makkelijk bereikbaar.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel