U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Breda is van oudsher de voornaamste stad van West-Brabant. De stad maakt al eeuwen geografisch en economisch een groei door. Toen gedurende de 19e eeuw de moderne industrie opkwam, hebben tal van bedrijven zich gevestigd in Breda. Tevens is de stad een belangrijke schakel tussen de twee grote havensteden Rotterdam en Antwerpen.

De toekomst van Breda

In de structuurvisie van de gemeente Breda staat dat zij de groei die de stad de afgelopen eeuwen heeft doorgemaakt, graag wil voortzetten. Economisch gezien gaat de stad met name inzetten op de groei van kansrijke sectoren. Dit zijn de logistiek, de gezondheidszorg, de creatieve industrie, hospitality, retail, toerisme, onderwijs en agro/food. Door middel van de Mobiliteits Aanpak Breda (MAB) gaat de stad aan de slag om zo haar bereikbaarheid en mobiliteit te verbeteren zodat het verkeer in en om de stad niet vastloopt. Op het gebied van wonen staat de stad ook niet stil. Er zal de komende jaren sprake zijn van een bevolkingstoename. Er zal daarom de komende jaren geïnvesteerd worden in het ombuigen van bestaande plannen (kantoren verbouwen tot woningen), maar ook in de nieuwbouw van huizen.

Zeer goed bereikbaar en gelegen in interessante omgeving

Het perceel bevindt zich aan de Burgstsedreef in een groen gebied omringd door woonwijken in het noordwestelijke deel van de stad. Het is over de weg goed te bereiken. Binnen enkele minuten bent u op snelwegen als de A16, A58 en A59. Verder staat de stad per spoor ook in goede verbinding met grote steden als Rotterdam en Antwerpen. Tevens ligt het in de buurt van meerdere (grote) industrieterreinen en is dit gebied over water ook goed bereikbaar.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent verzekerd van specialistische begeleiding en wij ontzorgen u door randzaken en stress uit handen te nemen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel