U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Aantrekkelijke landbouwkavel in Vortum-Mullem

Het Brabantse Vortum-Mullem is een klein dorpje met zo’n 670 inwoners in de gemeente Boxmeer. Het dorp staat vooral bekend om haar prachtige ligging aan de Maas en de nabijheid van natuurgebied De Maasheggen. Hier wordt dan ook slim gebruik van gemaakt. Veel van de toekomstplannen van de gemeente zijn gericht op het bouwen van ruime, landelijke woningen. Deze woningen zijn ideaal voor forenzen die werken in de omringende steden, maar toch willen genieten van een rustige woonomgeving.

De Provinciale prognose 2014 laat zien dat er voor de gemeente Boxmeer een vrij gestage groei in het vooruitzicht ligt. Om te voldoen aan de verwachte woningbehoefte, zijn er meer nieuwe woningen nodig. Eén manier waarop de gemeente aan deze behoeften wilt voldoen, is door het uitgeven van vrije kavels. Dit geeft potentiële kopers de mogelijkheid om zelf een stuk land te kiezen en hun woning helemaal zelf te ontwerpen. Er zijn in de directe omgeving van dit perceel al aardig wat kavels op deze manier bebouwd en het is dan ook niet ondenkbaar dat het voor dit stuk grond ook in het verschiet ligt.

Op grotere schaal

Als we op grotere schaal kijken, zien we dat Vortum-Mullem zeer gunstig gelegen is ten opzichte van zowel grote als kleinere plaatsen. Zo rijdt u vanaf dit perceel binnen vijf minuten op de A73, waarna u binnen een half uur Nijmegen, Venlo of de Duitse grens bereikt. Daarnaast ligt dit perceel vlak naast de Provincialeweg. Deze verbindingsweg is vooral gericht op de bereikbaarheid van de vele voorzieningen in Boxmeer en wordt sinds de aanleg van de A73 vrijwel alleen door bestemmingsverkeer gebruikt. Al met al voldoet dit perceel dus aan talloze eisen, wat het zeer interessant maakt voor potentiële investeerders.

Hoe gaan wij te werk?

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Neem dan een kijkje bij onze bemiddelingsinformatie.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel