U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in een landbouwkavel is een heel verstandig idee. Het is namelijk een goede manier om uw kapitaal te vergroten, zonder al te veel risico te nemen. Bovendien hebben wij talloze verschillende kavels in de aanbieding, waardoor er voor iedereen wel wat passends bij zit. Neem bijvoorbeeld deze kavel in Venlo. Van een uitstekende locatie tot ambitieuze toekomstplannen van de gemeente: dit perceel heeft het allemaal! Lees dus vooral verder.

Over Venlo

Venlo is een enorme gemeente in de provincie Limburg. Enkel Maastricht gaat er nog aan voorbij als het gaat om het aantal inwoners. En dat is ook niet zo gek! Als je het de locals vraagt, is het namelijk een heerlijke plek om te wonen. Vanwege de ligging nabij zowel de Duitse als de Belgische grens én enkele grote Nederlandse steden, is er meer dan genoeg werkgelegenheid. Daarnaast valt er ook qua ontspanning weinig te klagen. Van uitgestrekte natuurgebieden tot zonnige terrasjes, het is er allemaal.

Ambitieuze toekomstplannen

Al deze aantrekkelijke eigenschappen hebben er echter wel voor gezorgd dat er steeds meer mensen deze kant op trekken. En dat zet de woningmarkt onder druk. Om een tekort te voorkomen, wordt er de komende jaren hard gewerkt aan het uitbreiden van de kernvoorraad. Hoewel de nadruk ligt op het vernieuwen van bestaande woningen, wordt er ook gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden. En dat is wat deze kavel aan de Beckersweg in Venlo zo interessant maakt. Hoewel dit perceel de bestemming landbouwgrond heeft en er nog niet gebouwd mag worden, zien we wel dat grond in heel Nederland schaars wordt. En met zo’n 3.000 m² aan onbebouwde grond en een uitstekende verbinding met de bestaande kernen, is dit de droom van iedere projectontwikkelaar. Wacht dus vooral niet te lang en grijp uw kans!

Meer informatie?

Ontvangt u graag meer informatie over deze kavel in Venlo of wilt u meer weten over onze andere kavels? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om uw mogelijkheden te bekijken.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel