U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Eijsden is een dorp in Zuid-Limburg dat zich net onder Maastricht bevindt. Het ligt direct aan de rivier de Maas in het mooie heuvelachtige Limburgse landschap. Het is een dorp met veel historie waar bij de eerste bebouwing hoogstwaarschijnlijk al uit de Romeinse tijd dateert. Eijsden telt maar liefst 88 rijksmonumenten waaronder ook het Kasteeel van Eijsden valt.

Waarom deze kavel in Eijsden?

De ligging van de kavel aan de spoorstraat is allereerst zeer gunstig. Het is makkelijk te bereiken doordat het praktisch bijna aan de snelweg A2 ligt. Hiermee staat Eijsden in een goede verbinding met de rest van Nederland, maar ook met buurland België. Daarnaast is de ligging aan de rivier de Maas ook een voordeel en profiteert het dorp van de scheepvaart die veelvuldig gebruik maakt van deze belangrijke vaarroute. De kavel bevindt zich naast een industriegebied ten noorden van het dorp en ook vlakbij de bebouwde kom van Eijsden.

De economie van het plaatsje was tot ongeveer halverwege de 20e eeuw voornamelijk gericht op landbouw, en dan specifiek de fruitteelt. Maar later werden ook de veehouderijen, ontgrindingen en industrialisatie belangrijker voor de regio. Delen van de landbouwgrond in de omgeving heeft hierdoor een ander bestemmingsplan gekregen. Er was meer ruimte nodig voor bedrijventerreinen, maar ook voor woningbouw. Dit biedt geen garantie dat het ook voor dit stuk landbouwgrond geldt, maar in de structuurvisie van de gemeente Eijsden-Margraten staat dat zij verwacht dat er in de toekomst tekorten gaan zijn in ruimte voor bedrijven in de grootschalige logistiek. De verwachting is dan ook dat er in de toekomst nog meer ruimte moet komen om grote bedrijven in deze sector in de regio te vestigen.

Heeft u interesse in deze kavel?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel