U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het noordelijke deel van de provincie Limburg ligt de drukbezochte stad Venlo. Venlo telt zo’n 70.000 inwoners en is de laatste jaren flink in ontwikkeling. Zo trekken bijvoorbeeld steeds meer bedrijven richting de stad vanwege de gunstige ligging ten opzichte van Duitsland en snelwegen. Daarnaast is er ook een tekort aan beschikbare woningen in Venlo en omstreken en trekt de stad steeds meer Duitse toeristen aan. Vanuit diverse hoeken is er daarom een groeiende vraag naar ruimte om te bouwen en uit te breiden. VerkoopuwKavel.nl biedt daarom nu een interessante propositie in Venlo aan.

Wat biedt deze propositie in Venlo?

De door ons aangeboden propositie is een perceel landbouwgrond met een oppervlakte van zo’n 2020 m2. Deze grond is gelegen aan de Beckersweg in het zuid-oosten van Venlo vlakbij de Duitse grens. In de buurt van de kavel bevinden zich diverse grotere en kleinere bedrijventerreinen en woonwijken die de grond min of meer omringen. Het is door die ligging daarom mogelijk dat interesse voor de grond vanuit diverse hoeken kan komen. Bijvoorbeeld doordat een bedrijf zich op de grond wilt vestigen of de grond in aanmerking komt om te worden bebouwd met woningen.

Daarnaast lopen niet ver van de grond de snelwegen A73 en A74 waardoor de kavel ideaal gelegen is voor onder andere bedrijven in de transportsector. Het is daardoor goed mogelijk dat op deze van zichzelf waardevaste grond in de toekomst een mooi rendement behaald kan worden.

De werkwijze van VerkoopuwKavel.nl

VerkoopuwKavel.nl haar dienstverlening staat volledig in het teken van de klant. Middels onze werkwijze proberen wij een ieder van hen zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij aan de hand van intensieve advisering en begeleiding gedurende het hele aan- en verkooptraject waarmee wij zoveel mogelijk randzaken van u uit handen nemen. Daarnaast werken wij veelal samen met vaste partijen die ons continue op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor bent u als VerkoopuwKavel.nl klant er van verzekerd dat uw stukje grond in goede handen is. U leest hier meer over onze unieke werkwijze.

Heeft u na het lezen interesse gekregen in deze interessante propositie in Venlo of onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel