U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Venlo-Venray: de logistieke hotspot van Nederland

Het gebied Venlo-Venray in de provincie Limburg is in de afgelopen 10 jaar meerdere keren uitgeroepen tot dé logistieke hotspot van Nederland. Dit heeft vooral te maken met de goede bereikbaarheid van zowel Nederlandse als buitenlandse afzetmarkten. Zo zorgt de nabijgelegen A73 ervoor dat zowel Nijmegen als Venlo goed bereikbaar zijn. Ook de Duitse grens ligt om de hoek. De hier aangeboden kavel ligt, zoals u op de kaart kunt zien, direct aan de A73. Het is dan ook niet onwaarschijnlijk dat deze propositie in de toekomst zal worden aangemerkt als potentiële uitbreidingslocatie.

Interessante bevolkingsprognoses

Volgens prognoses van het CBS zal de groei in vrijwel alle regio’s van de provincie Limburg nog lange tijd aanhouden. Deze verwachtingen gelden ook voor Venray, dat momenteel zo’n 30.000 inwoners telt. Het gaat hier met name om een toename van het aantal inwoners van 65 jaar en ouder. Dit brengt een stijging van het aantal eenpersoons- en een daling van het aantal meerpersoonshuishoudens met zich mee. Momenteel zijn er niet genoeg huizen die aan de wensen van deze oudere bevolkingsgroep voldoen. Bestaande huizen zijn veelal te duur of te groot en er is een tekort aan geschikte huurhuizen. De gemeente zal in de nabije toekomst dan ook hard moeten werken om het dreigende woningtekort tegen te gaan. Dit biedt interessante mogelijkheden voor grondbezitters in deze regio.

Hoe kan VerkoopuwKavel.nl u helpen?

VerkoopuwKavel.nl heeft zich gespecialiseerd in de aan- en verkoop van landbouwkavels. Wij nemen de zorgen van uw investering uit handen door het contact met de betrokken makelaars en instanties voor u te onderhouden. Daarnaast regelen wij onder andere de benodigde notarissen en eventuele bezichtigingen. Lees hier meer over onze unieke werkwijze!

Heeft u vragen of opmerkingen over deze of een andere kavel? Twijfel dan niet en neem gauw contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel