U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Steeds meer mensen zijn zich in de afgelopen jaren gaan verdiepen in nieuwe investeringsmogelijkheden. Dit heeft alles te maken met de aangekondigde negatieve spaarrente. Binnenkort is het niet langer voordelig om uw spaargeld bij de bank onder te brengen. Sterker nog, we zullen ervoor moeten gaan betalen. Het is dan ook geen gek idee om eens verder te kijken naar andere opties, zoals bijvoorbeeld het aanschaffen van een landbouwkavel. Benieuwd naar wat wij te bieden hebben? Neem dan eens kijkje bij dit perceel in Tegelen.

Waarom Tegelen?

Tegelen is een groot dorp in de gemeente Venlo dat op dit moment ruim 15.000 inwoners telt. Hoewel dit aantal in de afgelopen jaren redelijk heeft gefluctueerd, is er nooit sprake geweest van een grote daling, zoals in veel andere dorpen in de omgeving. En dat heeft alles te maken met het aantrekkelijke woonklimaat van Tegelen. Dit dorp biedt namelijk voor ieder wat wils: meer dan genoeg recreatiemogelijkheden, een leuk winkelcentrum en een gunstige ligging ten opzichte van grote steden als Eindhoven, Roermond en het Duitse Düsseldorf.

Wanneer we wat verder inzoomen op de specifieke locatie van deze kavel, valt op dat ook hier weinig over te klagen valt. Het is gelegen vlak bij de bestaande woonwijken en biedt genoeg ruimte voor een modern nieuwbouwproject. Daarnaast ligt het centrum van Tegelen op loopafstand en is ook de nabijgelegen snelweg goed te bereiken. Oftewel, de ideale locatie voor iedere projectontwikkelaar.

Meer weten over deze kavel?

Wij van VerkoopUwKavel.nl weten alles over de kavels die we aanbieden, tot in de kleinste details. Bent u dus geïnteresseerd in dit perceel in Tegelen of wilt u meer te weten komen over onze andere opties? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe wij u kunnen helpen een succesvolle investering te doen!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Ontdek meer over dit perceel

Laat uw gegevens achter voor een persoonlijk consult over dit perceel.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oldebroek 1

Gelderland


  • Bestemming Bosgrond
  • Oppervlakte 1498 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Gorssel 1

Gelderland


  • Bestemming Bosgrond
  • Oppervlakte 16925 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Ransdorp 3

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel