U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Vlak aan de Duitse grens in het oosten van de provincie Groningen ligt het dorp Onstwedde. Onstwedde maakt onderdeel uit van de gemeente Stadskanaal en telde in 2020 zo’n kleine 3.000 inwoners. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een interessant perceel landbouwgrond in Onstwedde aan met een oppervlakte van zo’n 2000 M2. Het perceel is gelegen aan de Heideweg en ligt iets ten noorden van het dorp.

Vooral de ligging van het perceel maakt deze interessant voor mensen die op zoek zijn naar een veilige manier om hun vermogen te spreiden. De grond is van zichzelf namelijk waardevast en een eventuele bestemmingswijziging in de toekomst is niet ondenkbaar. De ligging ten opzichte van de Heideweg maakt de kavel onder meer interessant voor agrariërs uit de omgeving die hun grond willen uitbreiden. Daarnaast zorgt deze ligging er ook voor dat de kavel in de toekomst eenvoudig is aan te sluiten op de bestaande infrastructuur. Een groot voordeel bij de eventuele bebouwing van een stuk grond.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

VerkoopuwKavel.nl merkt dat de interesse in grond de laatste jaren aanzienlijk is toegenomen. Grond is echter een waardevol bezit en het is van groot belang er bij de aan- en verkoop van goed geadviseerd en ingelicht te worden. Hier hebben wij onze dienstverlening dan ook op ingericht. Bij VerkoopuwKavel.nl proberen wij een ieder van onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij onder meer door advies en begeleiding gedurende het hele traject. Daarnaast werken wij altijd samen met vaste partijen en zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen in de regio. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw stukje grond in goede handen is. U leest hier meer over onze unieke dienstverlening en werkwijze.

Heeft u interesse gekregen in deze interessante landbouwgrond in Onstwedde? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel