U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Zo’n vier kilometer ten westen van de stad Groningen ligt het dorp Hoogkerk. Tot 1969 was Hoogkerk een zelfstandige gemeente. Sinds 50 jaar hoort het echter bij de gemeente Groningen. Hoogkerk is een dorp dat al eeuwen bestaat. Zo spreekt men al over een plaats Hoogkerk in 1379! Het dorp heeft zijn naam te danken aan de hoog gelegen kerk in het dorp. In het noorden van Nederland zien we vaker dat dorpen hun naam te danken hebben aan een belangrijk kenmerk van het dorp.

VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond in Hoogkerk aan ter grote van 160 m2. De kavel is gelegen langs de Kerkstraat.

Waarom nu landbouwgrond in Hoogkerk kopen?

Grond is een kostbaar en een schaars goed. Het is waardevast terwijl het rendement op goed gelegen grond groot kan zijn. Het kopen van grond is daarom een goede manier om vermogen te spreiden. Daarnaast is er in heel Nederland een groot tekort aan beschikbare en geschikte grond om aan de groeiende vraag voor woningen te voldoen. Aan de ene kant zien we een trek naar de stad, terwijl we ook zien dat mensen de drukte van steden zoals Groningen proberen te ontvluchten.

Deze vraag naar woningen net buiten steden zoals Groningen maakt dat deze kavel eventueel in aanmerking komt voor bebouwing. Daarnaast is de grond eenvoudig te ontsluiten en bereikbaar te maken door zijn ligging langs de weg.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Onze dienstverlening is er op gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door de meeste randzaken die bij de koop en verkoop van grond komen kijken uit handen te nemen. Daarbij kunt u denken aan het contact onderhouden met de wederpartij en de betrokken instanties. Daarnaast staan wij u graag het hele proces bij! Lees hier meer over onze werkwijze.

Interesse gekregen in deze landbouwgrond in Hoogkerk? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel