U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Onder de rook van de stad Groningen ligt het landelijke en historische dorp Bedum. Het dorp maakt onderdeel uit van de gemeente het Hogeland en telt zo’n kleine 9.000 inwoners. Bedum is dan ook erg geliefd onder mensen die landelijk maar toch nabij een grote stad willen wonen. Vanuit Bedum bent u bijvoorbeeld binnen 12 kilometer en 15 minuten in het centrum van Groningen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu diverse percelen kansrijke agrarische grond in Bedum aan. Op deze pagina leest u meer over de kansen en interessante punten.

Wat maakt deze grond kansrijk?

VerkoopuwKavel.nl biedt meerdere percelen landbouwgrond van diverse oppervlakten aan. De percelen zijn gelegen langs de Oude Dijk, een weg in het westen van het dorp. Vooral de ligging maakt de percelen direct erg interessant. Zo loopt de Oude Dijk richting het centrum van het dorp en liggen er reeds meerdere woningen en straten aan. Hieruit blijkt dat het een geschikt gedeelte van het dorp is om uit te breiden. Wat de kansen op een eventuele bebouwing in de toekomst doen toenemen.

Daarnaast is door deze ligging de grond goed te ontsluiten bij een eventuele bebouwing in de toekomst. Door deze gunstige ligging kan in de toekomst eenvoudig worden aangesloten bij de reeds bestaande infrastructuur. Dit is een groot pluspunt bij een eventuele bestemmingswijziging in de toekomst. Het is dan ook vooral de ligging die kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

De werkwijze van VerkoopuwKavel.nl staat volledig in het teken van het ontzorgen van de klant. Aan de hand van onze unieke werkwijze proberen wij voor een ieder van onze klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld het contact met makelaars en andere partijen. Daarnaast staan wij gedurende het hele traject klaar met advies en intensieve begeleiding. Iedere klant van VerkoopuwKavel.nl is er daardoor van verzekerd dat hun stukje grond in goede handen is. Meer over deze unieke werkwijze leest u op de volgende pagina.

Heeft u interesse gekregen in een van deze percelen kansrijke agrarische grond in Bedum of bent u benieuwd naar de diverse oppervlakten? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden en kansen.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Zwolle 4

Overijssel


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel