U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Steeds meer mensen investeren in landbouwkavels. U vraagt zich misschien af waarom. Dit heeft alles te maken met de grote flexibiliteit en betrouwbaarheid van deze stukken grond. Of u nu op zoek bent naar rendement op de lange of korte termijn, er is altijd wel een kavel die voldoet aan uw eisen. Neem nu bijvoorbeeld dit perceel in het Gelderse Balgoij, perfect voor iedereen die zijn of haar geld voor een langere periode vast wil zetten. Interesse? Lees gauw verder!

De perfecte uitvalsbasis

Balgoij is een klein dorpje in de Gelderse gemeente Wijchen. Het inwonertal is in de afgelopen jaren nagenoeg gelijk gebleven en de locals zijn vooral mensen die na een lange, drukke werkdag willen genieten van deze oase van rust. Dankzij het uitstekend geregelde openbaar vervoer en de goede doorstroming van het omringende wegennetwerk, liggen centra als Nijmegen en ’s-Hertogenbosch namelijk om de hoek. De perfecte uitvalsbasis dus.

Toekomstplannen in Balgoij

De reden dat wij deze kavel zien als een investering voor de lange termijn, is omdat er momenteel geen grootse gemeentelijke uitbreidingsplannen zijn. De komende jaren ligt de focus juist meer om het verbeteren van de leefomgeving, waardoor het bouwen van woningen even op de tweede plaats komt. Men gaat in plaats daarvan aan de slag met het aanleggen van nieuwe landgoederen en andere recreatiemogelijkheden. Ook hier leent dit stuk grond zich echter prima voor. Gelegen aan de rand van de bestaande bebouwing en met meer dan genoeg groen in de omgeving, zou dit de ideale locatie zijn voor natuurrijke ontspanningsinitiatieven. Het bestemmingsplan is hier nog niet naar en wij kunnen niet garanderen dat deze wijzigt, maar grond wordt schaars en daarom biedt het alsnog kansen voor de toekomst!

Geïnteresseerd?

Bent u dus op zoek naar een waardevaste investering voor de lange termijn? Dan zou deze kavel in Balgoij zomaar eens perfect voor u kunnen zijn. Neem dus gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden!

 

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel