U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Het in de Gelderse Achterhoek liggende Doetinchem heeft een lange historie. Al in de negende eeuw moet er bebouwing zijn geweest. Inmiddels telt de stad ongeveer 45.000 inwoners en telt de gemeente Doetinchem er zelfs 57.000. Het is al die jaren uitgegroeid tot een belangrijke stad met een regionale centrumfunctie. Ook is de gemeente in de toekomst van plan nog meer te groeien.

De kansen van dit perceel in Doetinchem

Het perceel bevindt zich buiten de bebouwde kom van Doetinchem aan de Broekstraat. Het ligt in een rustige omgeving, maar binnen 10 minuten met de auto bent u in het centrum van de stad. Daar kunt u genieten van alle gemakken die de stad met zich meebrengt. Winkelcentra, horecagelegenheden, toeristische attracties en leuke marktjes. Daarnaast leent de bos- en waterrijke omgeving van de stad zich perfect voor lange fiets-, wandel- en kanotochten.

Rondom Doetinchem zijn er verscheidene N-wegen die de stad met de dorpen en steden in de omgeving verbindt. Bovendien ligt de stad aan de snelweg de A18, waardoor de stad ook goed te bereiken is van buiten de regio. Daarbij heeft de Doetinchem ook een gunstige ligging aan de Oude IJssel en is de stad toegankelijk voor beroepsscheepvaart.

Bouwen aan de toekomst

Het is interessant om te investeren in een perceel in Doetinchem. De stad en de gemeente zijn door de eeuwen heen al stevig gegroeid en deze groei willen ze graag doorzetten. Veel inwoners van de stad werken ook in de gemeente of in de regio en dit willen ze graag zo houden. In de structuurvisie Doetinchem is te lezen dat er wordt geïnvesteerd om de stad in de toekomst ook aantrekkelijk te houden om in te wonen en te werken. Het gemeentebestuur wil zijn aandacht richten op de ontwikkeling van economie, onderwijs, milieu, sport, landbouw zorg & welzijn, cultuur en wonen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent bij ons verzekerd van specialistische begeleiding door ervaren aan- en verkopers van verschillende soorten grond. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel