U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Doetinchem is een stad in de gelderse Achterhoek met een rijke geschiedenis. Het stadje is tijdens de Tweede Wereldoorlog gebombardeerd en daarbij is het historische centrum zwaar beschadigd geraakt. Na de oorlog is begonnen met het herstellen van het stadshart en daarnaast is Doetinchem in de tweede helft van de 20e eeuw verder gaan groeien en gaan uitbouwen buiten het centrum. Deze groei zet in de 21e eeuw nog steeds door met nog steeds aanleg van nieuwe (woon)wijken.

Waarom dit perceel in Doetinchem?

Tegenwoordig wordt er nog maar weinig tot geen rente gegeven op spaargeld dat op de bank staat. Het is daarom goed om te kijken naar andere manieren om meer rendement uit uw spaargeld te halen. Dit kan bijvoorbeeld door het te investeren in landbouwgrond. Grond is namelijk waardevast en biedt daardoor ook meer zekerheid voor de toekomst.

De vijf kavels die wij u hier aanbieden bevinden zich aan de Broekstraat in Doetinchem. Dit ligt net buiten de bebouwde kom aan de noordzijde van de stad. Door verschillende N-wegen staat Doetinchem in een goede verbinden met andere dorpen en steden in de regio. Daarnaast ligt de stad aan de A18 en staat deze ook in een goede verbinding met de rest van het land.

Doetinchem is een belangrijke woonstad in de Achterhoek. De gemeente zet in op voldoende werkgelegenheid, zodat de inwoners in de eigen gemeente of regio kunnen werken. Op dit moment biedt zij werkgelegenheid aan ongeveer 35.000 mensen en zet in op het creëren van nog meer arbeidsplaatsen. Om meer bedrijven en inwoners naar de stad te trekken, zal er op een gegeven moment ruimte moeten worden gecreëerd om deze plannen tot uitvoering te brengen.

Onze werkwijze

Wij van verkoopuwkavel.nl staan voor iedereen klaar die de intentie of interesse heeft om grond te verkopen of aan te kopen. Dit doen wij door u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen en het gehele proces op ons te nemen. Heeft u interesse in deze kavel of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel