U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het zuid-westen van de provincie Gelderland ligt het al eeuwen oude dorp Beesd. In de vroege middeleeuwen werd de omgeving van het dorp al behuisd door een monniken klooster. Door de jaren heen groeide dit uit tot het tegenwoordige dorp Beesd. Tegenwoordig maakt Beesd onderdeel uit van de gemeente West-Betuwe samen met andere plaatsen zoals Geldermalsen, Lingewaal en Deil. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een kansrijk stuk landbouwgrond in Beesd aan

Wat maakt deze grond kansrijk?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavel landbouwgrond in Beesd is gelegen langs de Molendijk/Sportstraat. De kavel is zo’n 250m2 groot en daarom geschikt voor een ieder die interesse heeft in het aankopen van grond. Deze ligging biedt kansen voor de toekomst. De kavel is namelijk gelegen langs de reeds bestaande bebouwing waardoor de grond in de toekomst goed ontsloten zou kunnen worden.

Het grote tekort aan woningen in heel Nederland is een andere factor die deze landbouwgrond in Beesd kansrijk maakt. Zo is er een trek van mensen naar grotere als Amsterdam en Utrecht maar willen ook veel mensen juist landelijk wonen en de drukte ontvluchten. Beesd is hier erg geschikt voor. Hetgeen de vraag naar beschikbare ruimte in de toekomst eventueel alleen maar doet groeien en voor de toekomst een mooi rendement kan opleveren! Daarnaast is grond erg waardevast en een goede manier om uw vermogen te spreiden.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Sinds een aantal jaar is VerkoopuwKavel.nl de specialist bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Door de jaren heen hebben wij onze dienstverlening er zo op ingericht dat wij een ieder van onze klanten zoveel mogelijk proberen te ontzorgen. Dit doen wij door bijvoorbeeld contact te onderhouden met betrokken partijen en instanties maar ook door u van begin tot eind te begeleiden. Hierdoor bent u er van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw stuk grond in goede handen is. Zo ook bij deze landbouwgrond in Beesd!

Interesse gekregen in deze kansrijke kavel of wilt u meer weten over onze unieke werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel