U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Aan de oevers van de rivier de Waal, in de gemeente West-Maas en Waal, ligt het dorp Wamel. Het dorp is gelegen aan de linkeroever van de rivier en is middels een unieke brug verbonden met de stad Tiel. Daarnaast ligt Wamel op niet al te grote afstand van steden als Nijmegen en Utrecht. Hierdoor is het er zeer landelijk en rustig wonen, terwijl u binnen korte tijd in grotere stadscentra bent. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel zeer interessante landbouwgrond in Wamel aan gelegen aan de Waalbandijk. Het perceel is zo’n 250 m2 groot en de ligging is erg gunstig te noemen.

Wat maakt dit perceel interessant?

Grond is waardevast, terwijl het rendement op een goed gelegen perceel enorm kan zijn. Het is daardoor een goede en tevens geliefde manier om vermogen te spreiden. Om de tien á 15  jaar worden bestemmingsplannen met betrekking tot percelen opnieuw vastgesteld en komen kavels opnieuw in aanmerking voor een eventuele bestemmingswijziging. Hierdoor kan de waarde van een perceel uit het niets ineens flink stijgen.

In Nederland is men de laatste jaren druk op zoek naar mogelijkheden om de krapte op de woningmarkt terug te dringen. Hierdoor wordt ieder stuk braakliggende grond onder de loep genomen met de vraag of die bebouwd zou kunnen worden. De kansen op een bestemmingswijziging op vrijwel alle grond zijn daardoor in heel Nederland toegenomen. Misschien dat dit perceel wel de volgende in de rij is.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van diverse soorten grond. Door de jaren heen hebben wij een zeer groot klantenbestand opgebouwd die we allen van onze unieke dienstverlening hebben voorzien. Deze dienstverlening is erop gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierbij kunt u denken aan begeleiding gedurende het hele aan- en verkooptraject en het uit handen nemen van vele randzaken. Zo werken wij bijvoorbeeld veelal samen met vaste partijen waardoor u er zeker van bent dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is. Lees hier verder over onze unieke werkwijze! 

Interesse gekregen in deze kavel zeer interessante landbouwgrond in Wamel? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel