U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Voor de aanleg van de provincie Flevoland lagen langs de randen van de Zuiderzee diverse vissersplaatsen. Een van dit soort oude plaatsjes is Elburg, stammend uit de 12e eeuw. Tegenwoordig ligt deze historische stad aan het Veluwemeer en Drontermeer en is het niet meer de vissersplaats van weleer. Elburg heeft echter nog steeds een zeer historisch stadscentrum dat jaarlijks een groeiend aantal toeristen trekt. Daarnaast is het een geliefde plek voor mensen die in een landelijke en historische plaats willen wonen. Het aantal geïnteresseerden in een woning of vakantiewoning in de buurt van Elburg groeit dan ook ieder jaar. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een zeer interessant perceel agrarische grond nabij Elburg aan.

De grond is gelegen langs de Tempelweg en heeft een oppervlakte van zo’n 4020 m2. Een ligging en oppervlakte die zeker kansen en mogelijkheden bieden voor de toekomst. Zo is de grond door de ligging nabij bestaande bebouwing en infrastructuur goed te ontsluiten. Een belangrijk en in sommige gevallen zelfs doorslaggevend punt bij de keuze voor een eventuele bestemmingswijziging.

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Grond is een kostbaar bezit. Het is daarom van groot belang er bij de aan- en verkoop voorzichtig en doordacht mee om te gaan. U wilt later namelijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan. VerkoopuwKavel.nl heeft door de jaren heen ervaring opgedaan met de aan- en verkoop van alle soorten grond. Daardoor weten wij goed waar men op moet letten bij de aan- en verkoop van een perceel.

De afgelopen jaren hebben wij een divers en groot klantenbestand geholpen bij de zoektocht naar hun stukje grond. Daarbij verzorgen we voor een ieder van onze klanten een dienstverlening die is afgestemd op hun wensen. Deze dienstverlening staat voornamelijk in het teken van ontzorgen. Aan de hand hiervan proberen wij voor u zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen en is de aan- of verkoop van uw stukje grond in goede handen. U leest hier meer over onze unieke werkwijze.

Heeft u interesse gekregen in deze agrarische grond nabij Elburg? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of meer informatie.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel