U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Drie percelen beschikbaar van 500m2 per perceel.

Een investering in grond doet men vaak omdat dit waardevast is. Dit perceel in de plaats Oosterwolde, gelegen in de gemeente Ooststellingwerf te Friesland, is hier een uitstekend voorbeeld van. Dit stuk grond van 6000 m2 biedt door de reeds liggende structuurvisies en plannen voor het gebied uitstekende kansen. Investeren in landbouwgrond in Oosterwolde is daarom misschien wel een goede kans voor u!

Wat biedt dit perceel in Oosterwolde?

Dit perceel in Oosterwolde is gelegen langs de rand van de bebouwde kom. Het is reeds in gebruik als landbouwgrond en in het huidige bestemmingsplan is de bouw van woningen nog niet toegestaan. Maar uit de structuurvisies voor dit gebied blijkt dat er wel zeker mooie kansen liggen op deze grond. Onder andere de aanleg van een nieuwe N381 biedt kansen voor wonen, werken.

Daarnaast zorgen het tekort aan woningen in Nederland, de reeds aanwezige voorzieningen in de buurt en de ligging in een van Friesland’s stedelijke gebieden voor extra mogelijkheden.

Al met al biedt dit perceel door zijn ligging en de toekomstplannen van de betrokken overheden een waardevaste investering. Investeren in landbouwgrond in Oosterwolde is daarom misschien wel de unieke kans voor u!

Wat kan VerkoopuwKavel.nl voor u betekenen?

VerkoopuwKavel.nl zet zich sinds de afgelopen 5 jaar in voor de dienstverlening bij de aan- en verkoop van alle soorten kavels. Het is ons doel om u als klant daarbij zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij kunnen u bijvoorbeeld bijstaan van de eerste bezichtiging tot het laatste bezoek bij de notaris. Dit doen wij niet allemaal alleen. Bij VerkoopuwKavel.nl werken we altijd samen met onze vaste partijen. Door middel van deze werkwijze staan wij bij al onze klanten bekend om onze eerlijke en open manier van communiceren. U kunt bij interesse hier rustig verder lezen over onze unieke werkwijze.

Heeft het lezen van deze pagina interesse bij u opgewekt om te investeren in landbouwgrond in Oosterwolde? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel