U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Dit perceel ligt in het Friese dorp Bergum ontsloten nabij de Hillamaweg (nummer 62). Het stuk landbouwgrond bevindt zich aansluitend aan de bebouwde kom van het dorp. Bergum is onderdeel van de gemeente Tietjerksteradeel en telt ongeveer 9750 inwoners. Bergum staat bekend als woud- en waterdorp, omdat het op de grens van de Friese wouden en het veengebied ligt. Daarnaast is het dorp te typeren door zijn waterrijke omgeving.

Wat maakt dit perceel in Bergum interessant?

Het perceel in Bergum is centraal gelegen tussen Leeuwarden en Drachten. Via goede uitvalswegen als de N31, N355 en N356 komt u snel op snelwegen als de A7, A31 en A32. Het perceel is omringd door natuurgebieden als de Soestpolder en het Noordermeer. Het dorp is omgeven door groen en water, maar ook de gemakken van de stad zijn binnen handbereik. Binnen 15 minuten bent u in het centrum van Drachten en binnen 20 minuten in het centrum van Leeuwarden. Ook via het water is Bergum goed te bereiken. Via de Groninger Vaart en de Kromme Ee staat het dorp in verbinding met vele kanalen en meren in de Provincie Friesland.

Naast dat het perceel in Bergum op een prachtige plek gelegen is, bieden ook de plannen van de gemeente Tietjerksteradeel het stuk landbouwgrond goede kansen voor de toekomst. Bergum krijgt als hoofdplaats van de gemeente veel ruimte om de komende jaren te gaan groeien. Bergum geldt als een sterk regionaal centrum en om dit te behouden, moet er in de plaats worden geïnvesteerd. Dit doen de gemeente en de provincie samen en zij zullen zich vooral richten op ontwikkelingen op het gebied van wonen, werken en recreatie. In de woonvisie van de gemeente wordt er beschreven dat er aandacht wordt besteed aan nieuwbouwwoningen. De gemeente wil zich conformeren aan de landelijke doelstellingen om in 2040 energieneutraal te zijn.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen neem dan voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel