U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In de hoofdstad van de provincie Drenthe is er net als in de rest van Nederland een groot tekort aan beschikbare ruimte om te bouwen. Het tekort aan woningen is namelijk niet alleen een probleem van de Randstad, maar een probleem van heel Nederland. Zo liggen er ook voor de stad Assen plannen klaar om honderden nieuwe woningen te gaan bouwen. Veel van deze woningen zullen gerealiseerd worden in het westen van de stad, nabij de wijk Kloosterveen. Deze ontwikkeling biedt daarom kansen op alle nabij gelegen grond. VerkoopuwKavel.nl biedt nu daarom een perceel landbouwgrond met kansen in Assen aan in dit gebied.

De interessante punten van deze kavel

De door ons aangeboden kavel is gelegen aan de Zeijerveen. Een gebied dat rechtstreeks is gelegen aan de wijk Kloosterveen. Deze ligging is dan ook het eerste interessante punt. Zoals reeds benoemd zullen hier de komende jaren honderden nieuwe woningen gerealiseerd worden, waar ook deze grond eventueel voor in aanmerking kan komen. Op het perceel van 2000 m2 dat wij aanbieden kunnen dan ook een groot aantal woningen gerealiseerd worden.

Daarnaast is het perceel direct gelegen aan de bestaande doorlopende weg. Hierdoor is de grond eenvoudig aan te sluiten op de bestaande infrastructuur. Dit biedt grote voordelen bij de eventuele bebouwing en kan van groot belang zijn bij de beslissing omtrent een bestemmingswijziging op de grond.

Deze punten bij elkaar opgeteld maken dit daarom een perceel met diverse kansen op een mooi rendement in de toekomst.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

De werkwijze van VerkoopuwKavel.nl staat volledig in het teken van het ontzorgen van de klant. Dit doen wij door een ieder van onze klanten te voorzien van een dienstverlening op maat. Ten eerste kunt u hierbij denken aan advisering en intensieve begeleiding gedurende het hele traject. Daarnaast werken wij veel samen met vaste partijen en zijn wij vaak op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de regio. Hierdoor zijn klanten van VerkoopuwKavel.nl er van verzekerd dat hun stukje grond in veilige handen is. Meer informatie over deze unieke werkwijze leest u hier.

Heeft u interesse in dit perceel landbouwgrond met kansen in Assen? Neem dan gerust contact op met VerkoopuwKavel.nl en wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel