U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het noorden van de provincie Drenthe ligt het dorpje Eelde. Het dorp maakt onderdeel uit van de gemeente Tynaarlo en dankt zijn bekendheid vooral aan het nabijgelegen vliegveld “Groningen Airport Eelde”. Eelde is dan ook een van de weinige dorpen met een eigen commercieel vliegveld. Aan het einde van de twintigste eeuw zijn Eelde en het nabij gelegen Paterswolde naar elkaar toegegroeid waardoor op de verkeersborden vooral wordt gesproken van Eelde-Paterswolde. In het dorp wonen zo’n 7000 inwoners en VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond met kansen in Eelde aan.

Wat maakt deze grond kansrijk?

Het door ons aangeboden perceel heeft een oppervlakte van zo’n 3000 m2 en is gelegen aan de Westerhorn. Een weg die langs de bestaande bebouwing ten westen van het dorp loopt. Deze ligging biedt diverse kansen op de toekomst. Zo is Eelde erg geliefd onder mensen die toch wat landelijker en rustiger willen wonen, maar wel nabij de stad. Vanuit Eelde bent u middels de snelweg A28 bijvoorbeeld binnen korte tijd in grotere steden als Groningen en Assen. Door deze gunstige ligging aan de A28 kent Eelde dan ook een groot aantal forenzen die dagelijks tussen het dorp en andere steden reizen.

Daarnaast is door deze gunstige ligging de grond in de toekomst eenvoudig aan te sluiten op de bestaande infrastructuur. Hetgeen een grote rol kan spelen bij een eventuele bestemmingswijziging naar bouwgrond. Dit alles bij elkaar bieden zeker kansen op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is sinds een aantal jaar de specialist bij de aan- en verkoop van diverse soorten grond. Aan de hand van onze unieke werkwijze proberen wij een ieder van onze klanten te voorzien van een dienstverlening op maat. Dit doen wij onder meer door advisering en begeleiding gedurende het hele traject. Daarnaast werken wij samen met vaste partijen en proberen wij altijd op de hoogte te zijn van ontwikkelingen in de regio. Zo voorkomen wij dat u als klant voor verrassingen komt te staan. Meer informatie over onze unieke werkwijze leest u hier.

Heeft u interesse gekregen in deze landbouwgrond met kansen in Eelde? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel