U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Landbouwgrond in Vries

Vries is een landelijk dorp in de provincie Drenthe met om en nabij de 5000 inwoners. Het dorp ligt in het midden van de twee grotere stadskernen Groningen en Assen en staat de laatste jaren volop in belangstelling. Het dorp mocht in eerste instantie namelijk niet uitbreiden, maar bevindt zich nu op een omslagpunt. Vries zou de komende jaren met tweeduizend woningen moeten groeien.

Deze plannen zijn echter alweer een aantal jaar oud. Wel liggen er reeds concrete plannen klaar voor een gloednieuwe woonwijk in de Nieuwe Stukken. Het gedeelte van Vries waar deze kavels zijn gelegen.  Dit is mede een gevolg van het grote woningtekort in heel Nederland.

Waarom landbouwgrond kopen in Vries?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden landbouwgrond ligt aan de Nieuwe Stukken in Vries iets ten oosten van het dorp. Het heeft op het moment de bestemming tot landbouwgrond. Door de bouw van de nieuwe woningen en woonwijk is er echter een kans dat de bestemming wordt gewijzigd. Dit zou een mooi rendement op de grond kunnen opleveren.

Naast de plannen die het dorp heeft voor uitbreiding met woningen en de concrete plannen voor de Nieuwe Stukken is grond van zichzelf waardevast. Het kopen van grond is een goede manier uw om vermogen te spreiden en kan op den duur leiden tot een mooi rendement.

Waarom via VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist op het gebied van grond kopen en verkopen. Door de jaren heen hebben wij met onze dienstverlening ervaring opgedaan met verschillende kopers en verkopers. Bij een ieder merken wij dat onze manier van ontzorgen als erg prettig wordt ervaren. Met dit ontzorgen doelen wij erop om voor de koper of verkoper zoveel mogelijk randzaken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door in contact te staan met betrokken instanties en andere partijen. Daarnaast staan wij u graag van begin tot eind in het proces bij. Hier leest u meer over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen in deze landbouwgrond in Vries? Neem dan gerust contact met ons op!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel