U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Vries, een dorp in ontwikkeling

Vries is een plaats gelegen in de gemeente Tynaarlo te Drenthe. Het is een landelijk dorp met zo’n 5000 inwoners en het wordt ingeklemd door de steden Groningen en Assen. De afgelopen decennia werd het in verschillende plannen en regiovisies niet toegestaan om het dorp uit te breiden. Vries en de gemeente Tynaarlo bevinden zich nu echter op een omslagpunt.

De afgelopen jaren heeft de gemeente namelijk de opdracht gekregen zo’n 2000 extra woningen te realiseren. Naast deze extra woningen ligt het in lijn der verwachting dat er nog meer gebouwd zal gaan worden. Dit komt mede door het woningtekort in heel Nederland. De propositie in Vries die wij aanbieden biedt daarom kansen op een mooi rendement.

Wat maakt deze propositie in Vries kansrijk?

De door ons aangeboden kavel bestaat op het moment uit grasland en ligt aan de Vriezerhoek. Op het moment heeft het de bestemming tot agrarisch gebied. Het wordt ontsloten door een weg en biedt daarom kansen voor woningen in een groene omgeving. Het bestemmingsplan waarin de propositie is aangewezen tot agrarische grond stamt echter uit 2006. De situatie in heel Nederland en ook in Vries is sinds die tijd drastisch veranderd. Daarnaast grenst de kavel aan de bebouwde kern van Vries en biedt het hoogwaardige grond. Het is dan ook goed voor te stellen dat hier in de toekomst woningen gerealiseerd zullen gaan worden.

Het eerder benoemde tekort aan woningen in heel Nederland, de ligging van het perceel en het potentieel voor woningbouw maken dit een kansrijke kavel. Daarnaast is grond een waardevaste investering en biedt een eventuele bestemmingswijziging van agrarische naar bouwgrond kansen op een mooi rendement.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van alle soorten grond. Zo hebben wij ervaring met allerlei soorten aanbieders en kopers van grond. Wij proberen eenieder van persoonlijke dienstverlening op maat te voorzien. Het is ons doel om de klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit proberen wij door zoveel mogelijk voor u uit handen te nemen en te werken met vaste en door ons vertrouwde partijen. Wij kunnen u bijstaan vanaf de eerste contacten tot het zetten van de laatste handtekening. Regelt u liever alles zelf? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem!

Bent u na het lezen geïnteresseerd geraakt in deze propositie in Vries? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier verder over onze unieke werkwijze!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel