U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

In het oosten van de provincie Drenthe ligt de gemeente Borger-Odoorn. Onderdeel van de gemeente Borger-Odoorn is het dorp Exloo met zo’n 1.700 inwoners. Het dorp is gelegen nabij het prachtige landschap van de Hondsrug en kent een lange historie. Zo telt de gemeente Borger-Odoorn bijna alle Nederlandse Hunebedden. Door deze attracties en zijn ligging is de regio dan ook erg geliefd onder toeristen en dagjesmensen. Zo kent het dorp bijvoorbeeld het bekende en prachtige villapark “Puur Exloo” en enkele andere toeristische attracties. Dit alles bij elkaar maakt deze percelen kansrijke landbouwgrond in Exloo.

Wat maakt dit kansrijke landbouwgrond?

De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden kavels zijn zo’n 1000m2 groot en liggen zoals eerder aangehaald vlak langs villapark “Puur Exloo”. Dit prachtige villapark ligt midden in de Drentse natuur en is dan ook erg geliefd. Deze ligging biedt kansen voor de toekomst omdat verwacht wordt dat in de toekomst het park zal gaan uitbreiden in de richting van deze kavel. Dit hoeft niet per se met extra villa’s  te zijn maar kan ook aan de hand van andere attracties waar ruimte voor moet komen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een kinderboerderij, een midgetgolf baan of extra horeca gelegenheden.

De verwachting is daarom dat binnen afzienbare tijd de grond in aanmerking zal gaan komen om bebouwd te worden en dus een andere bestemming zal krijgen. Hetgeen een flink rendement kan opleveren. Daarom is de aankoop van deze kavel naar de toekomst toe zeer interessant.

In totaal bieden wij 4 percelen aan met ieder een afmeting van zo’n 1000 M2. Waarvan ze allemaal zijn gelegen langs het bestaande recreatiepark.

Waarom grond kopen via VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een erg kostbaar bezit. Het rendement op gunstig gelegen grond kan dan ook enorm zijn. VerkoopuwKavel.nl biedt ook bij de aankoop van deze kavels haar gespecialiseerde dienstverlening aan. Deze dienstverlening is er op gericht om u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen. Met dit ontzorgen proberen wij voor u zoveel mogelijk zaken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door middel van het onderhouden van contact met betrokken partijen en instanties. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw aankoop in goede handen is. Lees hier verder over onze unieke werkwijze.

Wilt u meer informatie omtrent deze percelen kansrijke landbouwgrond in Exloo? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel