U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Het aanschaffen van een landbouwkavel is niet niks. Daarom is het altijd verstandig om een professional in de armen te nemen om u te helpen de juiste keuze te maken. Bent u geïnteresseerd in een kavel die op korte termijn rendement kan opleveren? Dan is dit perceel in Emmen mogelijk een goede match voor u. Meer weten? Lees dan verder.

De voordelen van Emmen

Emmen is een grote stad in de gelijknamige Drentse gemeente. Met een inwonertal van ruim 56.000, is het een van de grotere steden in de regio. Daar komt nog eens bij dat dit aantal in de afgelopen jaar aanzienlijk is gestegen. Dat heeft alles te maken met het aantrekkelijke woonmilieu in deze omgeving. Er is namelijk veel aandacht voor het milieu, ruimte, vrije tijdsvoorzieningen en de algehele tevredenheid van de inwoners.

En hoewel dit alles natuurlijk interessant is voor potentiële grondbezitters, is het waarschijnlijk nog niet genoeg om u over de streep te trekken. Daar kunnen de lokale toekomstplannen mogelijk verandering in brengen. Men is in de gemeente Emmen namelijk druk bezig met het tegengaan van het dreigende woningtekort. Op dit moment hebben vooral starters en gepensioneerden moeite om een geschikte woning te vinden. Hier wil men verandering in brengen door percelen die momenteel worden aangemerkt als agrarische grond, om te zetten naar bouwgrond. En dat biedt mogelijkheden voor de hier aangeboden kavel.

Aantrekkelijke ligging en goede bereikbaarheid

Als de bovengenoemde toekomstplannen nog niet voldoende overtuigend waren, is de ligging van deze kavel dat misschien wel. Emmen is namelijk goed aangesloten op het Nederlandse en Duitse wegennetwerk. Via de A37 bent u voor u het doorheeft in Hoogeveen en ook Assen en de oostelijke landsgrens zijn prima te bereiken. Dat maakt dit de ideale uitvalsbasis voor mensen die werken in de grote stad, maar graag tot rust komen in een landelijkere omgeving.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over deze kavel in Emmen of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel