Informatie aanvragen

Aantrekkelijke kavel in Stellendam

Stellendam met haar 3500 inwoners is een dorp in Zuid-Holland in de gemeente Goeree-Overflakkee. De oude vissershaven heeft door de komst van de Deltawerken een groot deel van haar functie verloren, maar vis blijft een belangrijke rol spelen in de economie van het dorp. Daarnaast is tegenwoordig ook de landbouw een belangrijke factor voor de economie in en rondom Stellendam. De gemeente en tevens het eiland Goeree-Overflakkee is ook steeds meer in trek bij toeristen. Hier profiteert de economie van Stellendam de laatste jaren ook steeds meer van.

De kansen van dit perceel in Stellendam

De twee kavels van ieder 500 m2 zijn gelegen aan de Langeweg aan de zuidoostelijke kant van het dorp en hebben op dit moment nog de bestemming landbouwgrond. Maar het bestemmingsplan van deze kavels kan in de toekomst veranderen en dat maakt het investeren in deze kavel interessant. De gemeente kan er namelijk voor kiezen om meer woningen te bouwen en daarvoor het stuk land een ander bestemmingsplan te geven. Maar door het toenemende toerisme in de regio, is de kans ook groot dat er partijen zijn die dit stuk land willen gebruiken om recreatieve voorzieningen neer te zetten. Denk aan een camping, vakantiepark of hotel. Vooral in de zomer is het gebied in trek bij nationaal en internationaal publiek vanwege de stranden en de diverse mogelijkheden om watersporten te beoefenen.

Wilt u deze grond kopen?

Bent u geïnteresseerd in dit stuk landbouwgrond of wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Wij werken bijvoorbeeld samen met vaste partijen die ons op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de regio. Daarnaast kunt u als klant van VerkoopuwKavel.nl intensieve advisering en begeleiding verwachten. Ook vertellen wij u graag over de diverse mogelijkheden.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 1000 /500 m²
Prijs: €notk k.k.
Provincie: Zuid-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.