Informatie aanvragen

Landbouwperceel in Vriezenveen

Vlakbij de Duitse grens in de provincie Overijssel ligt de plaats Vriezenveen. Vriezenveen kent een lange historie die terug gaat tot ver in de middeleeuwen. Deze is dan ook onderhevig geweest aan zowel Duitse als Nederlandse invloeden die nog steeds zijn terug te vinden in het dorp. Het dorp telt zo’n 14.000 inwoners en maakt onderdeel uit van de gemeente Twenterand. Vriezenveen is de hoofdplaats van deze gemeente die enkele jaren geleden is ontstaan uit de gemeente Den Ham en de gemeente Vriezenveen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een landbouwperceel in Vriezenveen aan van zo’n 250m2.

Wat maakt dit perceel kansrijk?

Het door VerkoopuwKavel.nl aangeboden landbouwperceel in Vriezenveen is gelegen aan de Aadorpweg. Deze weg ligt zeer centraal in het dorp. Langs de Aadorpweg zijn onder meer een bedrijventerrein en enkele woonwijken gelegen. Bij eventuele bebouwing in de toekomst is het perceel dan ook erg goed te ontsluiten en gereed te maken voor de benodigde infrastructuur.

Dat er in de toekomst in Vriezenveen gebouwd zal gaan worden is niet ondenkbaar. In heel Nederland is er een tekort aan woningen. Zo ook in de regio Twente. Grotere steden als Almelo, Enschede of Zwolle zijn vanuit het dorp goed aan te rijden. Hierdoor is Vriezenveen een ideale plek voor mensen die landelijk en toch dicht bij hun werk willen wonen.

Daarnaast kan eventuele bebouwing in de toekomst ook zorgen voor een mooi rendement!

Grond kopen via VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl realiseren wij ons iedere dag dat grond een kostbaar bezit is. Onze dienstverlening is er daarom helemaal op ingericht om hier zorgvuldig mee om te springen. Door de jaren heen hebben wij deze dienstverlening in het teken gesteld van ontzorgen. Dit doen wij door voor u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Bijvoorbeeld door contact te onderhouden met betrokken instanties en partijen of het regelen van notarissen en makelaars. Hierdoor bent u er zeker van dat uw aankoop in goede handen is. Lees hier meer over onze unieke werkwijze.

Interesse gekregen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €n.o.t.k. k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.