Informatie aanvragen

Kansrijk perceel in Staphorst

Staphorst is een dorp en gemeente in de Kop van Overijssel en telt ongeveer 16.000 inwoners. De gemeente Staphorst heeft een vrij jonge bevolking en verwacht in de toekomst nog veel te groeien. Dit is vrij uniek in het noordoosten van Nederland! Aan de Kleine Hoogteweg in Staphorst ligt het perceel wat bestemd is voor akkerbouw. Het stuk landbouwgrond bevindt zich aan de rand van de bebouwde kom van het dorp, nabij industriegebieden.

Wat maakt dit perceel kansrijk?

Het perceel in Staphorst bevindt zich in een mooie natuurlijke omgeving. Er is veel groen en water in de buurt en het ligt praktisch naast Nationaal Park Weerribben-Wieden. Verder is er op toeristisch vlak nog het Museum Staphorst, de Uitkijktoren Reestdal en het plaatsje Giethoorn (Venetië van het Noorden) in de buurt. Naast dat het perceel in Staphorst zich in een mooie omgeving bevindt, is het ook nog goed bereikbaar. Het ligt aan de A28 en A32 en verder staat het via verschillende N-wegen ook in een goede verbinding met de dorpen en steden in de buurt.

De toekomst van Staphorst

Het dorp en de gemeente zijn de afgelopen jaren aan het groeien en deze groei willen ze graag zo doorzetten. De gemeente wil de aankomende jaren fors inzitten op het bouwen van nieuwe woningen. Er ligt een plan om aan de zuidkant van het dorp, waar ook het desbetreffende perceel ligt, uit te breiden. Daar is voldoende ruimte om in de woningbouwbehoefte voor de aankomende jaren te voorzien. Maar ook op het gebied van werk en ondernemen zit de gemeente niet stil. Het houdt zich ook bezig om de bestaande bedrijventerreinen verder te ontwikkelen en te optimaliseren. Op de website van gemeente Staphorst zijn de bestemmingsplannen voor de verschillende projecten te vinden.

Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op!

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ons doel is om u in de aankoop van uw gronden zoveel mogelijk te ontzorgen. U bent verzekerd van specialistische begeleiding en wij ontzorgen u door randzaken en stress uit handen te nemen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.
star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 200 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel


Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer

Kavel Alert
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Kansrijk perceel in Staphorst
Character

Op de hoogte blijven?

Meld je aan om elke maand één e-mail te ontvangen met de nieuwste kavels.

Lees ons privacybeleid voor meer informatie

Elke dag updates?