Informatie aanvragen

Aantrekkelijk perceel in Zwolle

Waarom investeren in landbouwgrond?

Het investeren in landbouwkavels is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Zolang de Nederlandse bevolking blijft groeien, zal er ook behoefte blijven aan nieuwe woningen. De huidige wijken raken echter steeds voller en men zal dus uit moeten wijken naar de buitengebieden. Dit geldt ook voor Zwolle. In de afgelopen 10 jaar heeft deze gemeente het aantal inwoners met maar liefst 7,4% zien stijgen. Volgens prognoses zullen deze aantallen in de komende 5 jaar nog verder stijgen: van bijna 128.000 naar ruim 136.000 inwoners. Daarnaast stijgt het aantal eenpersoonshuishoudens. Dit houdt in dat er meer vraag is naar kleinere woningen voor een betaalbare prijs. Momenteel kan Zwolle niet aan deze vraag voldoen. En dat is waar het interessant wordt voor grondbezitters.

Gunstig gelegen kavel in Zwolle

De hier aangeboden kavel bevindt zich aan de zuidkant van Zwolle. Momenteel vindt de stadsuitbreiding van Zwolle plaats aan de noordkant van de stad. De aanhoudende vraag naar woningen maakt het echter niet onwaarschijnlijk dat uitbreidingen aan de zuidkant ook in het verschiet liggen. Deze kans is des te groter gezien de gunstige ligging van de propositie. Met een dichtbebouwde woonwijk als noordergrens en verbindingsweg N337 aan de oostkant, is dit een aantrekkelijke bouwlocatie. Ook het plan voor een nieuw landgoed ten zuiden van de kavel maakt dit gebied interessant voor projectontwikkelaars. Hoewel men hier op korte termijn dus nog niet gaat bouwen, is dit zeker een mogelijkheid voor de toekomst.

Hoe kunnen wij van VerkoopuwKavel.nl u helpen?

Wij hebben ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het kopen en verkopen van landbouwkavels. Onze werkwijze is gericht op het ontzorgen van onze klanten. Dit houdt bijvoorbeeld in dat wij voor u het contact onderhouden met alle betrokken partijen. Ook regelen we uw bezichtigingen en geven we eerlijk en onafhankelijk advies. Lees hier meer over onze werkwijze.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2000 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Overijssel
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Aantrekkelijk perceel in Zwolle