Informatie aanvragen

Investeren in landbouwgrond in Assendelft

Bent u op zoek naar een investering voor de langere termijn? Dan is investeren in dit stuk landbouwgrond in Assendelft wellicht een kans voor u. Dit perceel agrarische grond van 250 m2 is gelegen aan de Zeedijk en ligt aan de rand van Assendelft, langs het Noordzeekanaal. De locatie van dit stuk grond ten opzichte van steden als Zaanstad en Amsterdam maakt dat deze kavel een kans is op een mooi rendement voor de toekomst.

Welke kansen biedt dit perceel?

Dit perceel aan de Zeedijk heeft nu de bestemming tot landbouwgrond. Voor de toekomst is het echter goed mogelijk dat de bestemmingsplannen omtrent deze grond zullen wijzigen naar bijvoorbeeld wonen. Door een nijpend woningtekort in Amsterdam en Zaanstad dat eigenlijk niet verder wilt en kan groeien, is de kans groot dat projectontwikkelaars in de toekomst hun oog op deze grond laten vallen. Een investering in de grond nu, kan op de lange termijn een mooi rendement opleveren. Bijvoorbeeld doordat er woningen of bedrijfspanden in de toekomst op gerealiseerd kunnen worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De dienstverlening van VerkoopuwKavel.nl is erop gericht om u zo veel mogelijk te ontzorgen. Dit kunnen wij doen door alles voor u als koper of verkoper uit handen te nemen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van door ons vertrouwde makelaars en notarissen. Gedurende ons vijfjarig bestaan hebben wij ervaring opgedaan met alles wat bij de aan- en verkoop van grond komt kijken. Sindsdien roemen klanten ons dan ook om onze open en eerlijke manier van dienstverlening.

Geïnteresseerd geraakt in het investeren in landbouwgrond in Assendelft? Neem dan gerust contact met ons op of lees hier meer over onze unieke werkwijze.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 254 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Investeren in landbouwgrond in Assendelft