Agrarische grond nabij Landsmeer

Oppervlakte: 680 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Noord-Holland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onder de rook van Amsterdam ligt het landelijke en pittoreske dorp Landsmeer. Omgeven door het groen is het dan ook een erg geliefde plek onder mensen die graag landelijk maar toch nabij de stad willen wonen. Landsmeer kent reeds een lange historie maar is de laatste jaren volop in ontwikkeling. Net als in de hele regio Amsterdam is ook de vraag naar woningen in Landsmeer erg groot. Het staat dan ook vast dat het dorp de komende jaren flink zal moeten gaan uitbreiden. Om deze uitbreiding te verwezenlijken wordt daarom alle agrarische grond nabij Landsmeer onder de loep genomen en bekeken of deze geschikt is voor eventuele bebouwing. VerkoopuwKavel.nl biedt nu een perceel landbouwgrond met een oppervlakte van 680 m2 in Landsmeer aan. Het perceel is gelegen aan de Kanaaldijk die Amsterdam en Purmerend met elkaar verbindt. Deze ligging is ronduit gunstig te noemen omdat de grond hierdoor redelijk eenvoudig is aan te sluiten op de reeds bestaande infrastructuur. Samen met de grote vraag naar beschikbare en betaalbare woningen in deze regio is dit perceel daarom een goede kanshebber op een mooi rendement in de toekomst. Daarnaast is grond van zichzelf waardevast en daardoor een relatief veilige manier om uw vermogen te spreiden.

Grond kopen bij VerkoopuwKavel.nl

Bij VerkoopuwKavel.nl hebben we onze dienstverlening de laatste jaren compleet ingericht op het ontzorgen van een ieder van onze klanten. Hierdoor bent u er als klant van verzekerd dat de aan- of verkoop van uw grond in goede handen is. Wij richten onze dienstverlening in op uw wensen en staan u zo nodig gedurende het gehele proces met advies en begeleiding bij. Daarnaast werken wij samen met vaste partijen waardoor u niet voor verrassingen zal komen te staan. Over deze unieke werkwijze leest u hier meer. Interesse gekregen in deze agrarische grond nabij Landsmeer? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.