Informatie aanvragen

Landbouwgrond in het Brabantse Boxtel

Landbouwgrond in Brabant

De combinatie van lagere spaarrentes en een alsmaar groter wordend woningtekort, zorgt ervoor dat veel mensen zich zijn gaan verdiepen in nieuwe investeringsmogelijkheden: landbouwkavels. Hoewel landbouwkavels in de huidige bestemmingsplannen nog niet gebruikt mogen worden voor het bouwen van nieuwe woningen, kiezen steeds meer gemeentes ervoor hier verandering in te brengen. Er is binnen de bestaande kernen simpelweg niet langer genoeg ruimte om iedereen van een geschikte woning te voorzien. En dat biedt kansen voor grondbezitters. Zo ook in Boxtel.

Waarom Boxtel?

Boxtel is een gemeente met een kleine 26.000 inwoners. Hoewel dit aantal in de afgelopen jaren slechts gestaag gegroeid is, houdt dat de bestuurders niet tegen volop aan het plannen te slaan. Zo zijn er in korte tijd meerdere woningbouwprojecten gestart, waaronder in de directe omgeving van deze kavel. En dat is ook niet zo gek.

Het hier aangeboden stuk grond is namelijk uitstekend bereikbaar. Dit betekent dat u niet alleen binnen no-time in het gezellige centrum van Boxtel bent, maar ook bijvoorbeeld omliggende steden als Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en Tilburg om de hoek hebt liggen. Wat wilt u nog meer? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele locaties in de omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Denk hierbij bijvoorbeeld over het natuurgebied Kampina, de nabijgelegen monumenten en talloze andere faciliteiten. Dit maakt Boxtel de ideale woonplaats voor alle leeftijdscategorieën.

Kies uw kavel in Boxtel

Al met al heeft dit aantrekkelijke perceel in Boxtel dus genoeg eigenschappen die het tot de droom van elke projectontwikkelaar maakt. En daar kunt u van profiteren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze kavel? Of wilt u liever nog even verder kijken? Het kan allemaal. Neem gerust eens contact met ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. We hopen u gauw eens te spreken!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2200 m²
Prijs: €60,00 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.