Informatie aanvragen

Interessant stuk landbouwgrond in Dongen

Dongen is een plaats in de provincie Noord-Brabant met een industrieel karakter. Het telt ongeveer 24.000 inwoners en ligt in de nabijheid van grote plaatsen als Breda, Oosterhout en Tilburg. Verder wordt het dorp omgeven door landbouwontginningen en bevindt er ten zuid-westen van de plaats ook het natuur- en recreatiegebied De Duiventoren. In het dorp zijn nog vele tekenen te vinden dat vroeger de ambacht en industrie al een belangrijke factor waren voor de economie van Dongen. De Looierij en de IJzertijdboerderij zijn twee musea die te vinden zijn in het dorp, maar bijvoorbeeld ook schoenmakershuizen, een stellingmolen en een watertoren.

Goed bereikbare kavel in interessante omgeving

Dongen heeft een gunstige ligging tussen grote steden als Breda en Tilburg en profiteert dan ook van de goede infrastructuur in deze regio. Het is omringd door vele N-wegen en snelwegen als de A27, A58 en A59. Dongen heeft ook het voordeel dat het over het water goed bereikbaar is door de ligging aan het Wilhelminakanaal. Hierdoor staat zij ook op die manier goed in verbinding met de regio. Momenteel werkt men aan de verbreding van het kanaal om het nog aantrekkelijker te maken voor de scheepvaart.

Het stuk landbouwgrond bevindt zich aan de Vierbundersweg in Dongen. Het ligt aangrenzend aan een industrieterrein en ook in de nabijheid van de bebouwde kom van het dorp. In het woningbouwprogramma 2020-2030 van het dorp wordt beschreven dat de gemeente in de komende jaren ongeveer 800 woningen verwacht bij te bouwen. Tevens wil zij de huidige bedrijventerreinen, waaronder het aangrenzende Tichelrijt, verbeteren en uitbreiden. Dit biedt kansen voor dit gunstig gelegen stuk landbouwgrond.

Meer weten over deze kavel in Dongen?

Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij wij het gehele proces op ons nemen en u als klant proberen zoveel mogelijk te ontzorgen. Bij vragen of interesse neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op.

 

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €52,50 de M2 k.k.
Provincie: Noord-Brabant
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.