Agrarische grond rondom Leek

Oppervlakte: vanaf 250 m²
Prijs: € n.o.t.k. k.k.
Provincie: Groningen
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de grens van de provincies Groningen en Drenthe ligt de gemeente Westerkwartier. Onderdeel van deze gemeente is het plaatsje Leek, met zo'n 12.000 inwoners. In Leek is het landelijk en rustig wonen, terwijl grote steden als Groningen en Assen niet al te ver zijn gelegen. Hierdoor is het dorp erg geliefd onder mensen die rustig maar toch nabij de stad willen wonen. VerkoopuwKavel.nl biedt nu diverse percelen agrarische grond rondom Leek aan. De percelen zijn gelegen in de nabijheid van het dorp en beschikbaar vanaf een oppervlakte van 250 m2. Zoals bekend is grond van zichzelf waardevast. Het is daardoor een goede en veel gebruikte manier om vermogen te spreiden. Daarnaast kan het rendement op een goed gelegen perceel enorm zijn. Of grond goed gelegen is afhankelijk van verschillende omstandigheden. Bijvoorbeeld of deze nabij de bestaande bebouwing ligt, goed te bereiken is of dat er een groot tekort aan beschikbare grond is om te bouwen. De door VerkoopuwKavel.nl aangeboden agrarische grond rondom Leek is wegens zijn ligging nabij een industriegebied en de snelweg A7 daarom gunstig gelegen, wat kansen biedt op een mooi rendement in de toekomst.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

VerkoopuwKavel.nl is de specialist bij het aan- of verkopen van diverse soorten grond. De laatste jaren hebben wij dan ook een groot klantenbestand voorzien van onze dienstverlening op maat. Deze dienstverlening is erop ingericht een ieder van onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Met deze term in het middelpunt proberen wij voor u als klant zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij begeleiden u van begin tot eind en weten precies waar u bij het aan- en verkopen van grond op moet letten. Hierdoor bent u er van verzekerd dat uw stukje grond in goede handen is. U leest hier meer over onze unieke werkwijze. Interesse gekregen in deze agrarische grond rondom Leek? Neem dan gerust contact met ons op bij vragen en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Toon interesse

Mag ik bouwen op grond met de bestemming landbouwgrond?

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Kan ik rekenen op een bestemmingswijziging?

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel ooit zal wijzigen.

Wie is de eigenaar van de aangeboden kavels?

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels.

Maakt deze kavel onderdeel uit van een groter perceel?

Ja, deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.