Informatie aanvragen

Landbouwgrond in Duiven

Ten zuidoosten van de stad Arnhem ligt de plaats Duiven. De hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Duiven in Gelderland. VerkoopuwKavel.nl biedt in Duiven nu een kavel landbouwgrond van zo’n 2000m2 aan. Het perceel is gelegen aan de Lage Aalburgerweg iets ten noorden van de snelweg A12.

Waarom landbouwgrond in Duiven kopen?

In heel Nederland is er een groot tekort aan beschikbare en geschikte grond om te bouwen. Grond is een schaars goed en het rendement op een goed gelegen perceel kan enorm zijn. Daarnaast is grond waardevast en daarom een goede en relatief veilige manier om uw vermogen te spreiden. Dit perceel landbouwgrond in Duiven is daar een goed voorbeeld van.

Ten eerste is de ligging van de kavel ronduit gunstig te noemen. Zo is het perceel eenvoudig te ontsluiten met reeds bestaande wegen en ligt het iets ten oosten van het huidige industriegebied in Duiven. Bij uitbreiding van dit industriegebied of de bouw van nieuwe woningen in Duiven zou deze grond daar dus zeker in aanmerking voor kunnen komen.

De ligging, samen met het tekort aan geschikte bouwgrond in Nederland en Duiven en de waardevastheid van grond maakt dat op dit perceel een eventueel mooi rendement valt te behalen.

Waarom VerkoopuwKavel.nl?

Grond is een kostbaar bezit. U wilt er dan ook van verzekerd zijn dat de aan- of verkoop van uw grond in goed verloopt. VerkoopuwKavel.nl is de specialist op dit gebied. Door middel van onze unieke werkwijze proberen wij u bij de aan- of verkoop zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen wij door zoveel mogelijk randzaken voor u uit handen te nemen. Daarbij kunt u denken aan contact onderhouden met betrokken instanties en partijen en begeleiding gedurende het gehele proces. Al een aantal jaar proberen wij onze klanten op die manier van de best mogelijke dienstverlening te voorzien en met succes!

Interesse gekregen?

Heeft u na het lezen van dit stuk interesse gekregen in deze landbouwgrond in Duiven of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op!

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 2000 m²
Prijs: €29.995 k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Landbouwgrond in Duiven