Informatie aanvragen

Interessant perceel in het Gelderse Balgoij

Nederland wordt drukker en drukker en steeds meer stedelingen dromen van een landelijke woning in een rustig dorpje. Met name dorpen in de buurt van economische centra hebben een grote aantrekkingskracht. Zo ook het Gelderse Balgoij in de gemeente Wijchen. Veel van de 700 inwoners van dit dorp werken in één van de nabijgelegen steden. Nijmegen, ’s-Hertogenbosch en zelfs de Duitse grens zijn namelijk zeer goed bereikbaar. Ook over het openbare vervoer in de regio valt weinig te klagen. Dit maakt Balgoij tot de ideale uitvalsbasis voor forenzen. Hoewel de gemeente Wijchen het inwoneraantal van Balgoij het liefst laag houdt, heeft de hier aangeboden kavel toch potentie. De gemeente heeft namelijk interessante toekomstplannen.

Economische impuls Balgoij

De gemeente Wijchen is vooral op zoek naar een nieuwe economische impuls. Hoewel inwoners van de omgeving over het algemeen zeer tevreden zijn, laat de werkgelegenheid nog veel te wensen over. Daarom wil de gemeente de omgeving in de toekomst interessanter maken voor toeristen. Om deze wens uit te laten komen, richt men zich op drie punten: meer landbouw, meer recreatie en meer landgoederen. En hier is natuurlijk ruimte voor nodig. Hoewel het dus niet waarschijnlijk is dat men op deze kavel nieuwe woonwijken zal bouwen, doet dit niet af aan de potentie van het perceel. Het is namelijk goed mogelijk dat de gemeente deze ruimte zal willen gebruiken om recreatief-toeristische ontwikkelingen te verwezenlijken. En dat biedt mogelijkheden voor grondbezitters.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij van VerkoopuwKavel.nl bieden onafhankelijk en eerlijk advies over het kopen en verkopen van landbouwgrond. We helpen u in contact te komen met betrokken partijen en houden u op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot uw kavel. Met deze unieke werkwijze proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u met een gerust hart kunt investeren.

star

Dit perceel is populair!

Dit perceel is populairder dan gemiddeld. Neem snel contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details


Oppervlakte: 250 m²
Prijs: €NOTK k.k.
Provincie: Gelderland
Bestemming: Landbouwgrond

Interesse in dit perceel?

Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze kavel

Dit perceel betreft landbouwgrond en is niet geschikt voor bebouwing.
Lees meer.


Interessant perceel in het Gelderse Balgoij