Percelen geschikt als bouwgrond

In Nederland is er een dringend tekort aan woningen, er mag echter niet zomaar overal gebouwd worden. Bent u op zoek naar kavels geschikt als bouwgrond? Of heeft u deze juist in uw bezit en wilt u ze verkopen? De specialiteit van VerkoopuwKavel.nl is de bemiddeling bij de aan- en verkoop van alle soorten grond. Neem bij interesse gerust contact met ons op en hoor wat wij met onze unieke dienstverlening voor u kunnen betekenen!

Kavels geschikt als bouwgrond

Het is in Nederland niet toegestaan om zo maar overal te bouwen. Zo moet er voordat er ook maar een paal de grond in gaat met een hoop zaken rekening worden gehouden. Zo moet de bodem ten eerste geschikt zijn voor de bouw. Verder moet er in bestemmingsplannen en structuurvisies worden toegestaan dat percelen bebouwd mogen worden. Niet iedere kavel verleent zich daarom als bouwgrond voor huizen of kantoorpanden.

Daarnaast maken het dringend tekort aan woningen en de grote concurrentie om geschikte bouwkavels het er allemaal niet makkelijker op. In sommige gemeentes in Nederland bestaan er daarom lange wachtlijsten. In sommige gevallen worden kavels zelfs toegewezen door middel van een systeem van loting.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bij VerkoopuwKavel.nl hebben we ervaring met alle situaties omtrent bouwgrond. U kunt denken aan particulieren die hun bebouwde of onbebouwde grond willen verkopen. Maar ook aan grote projectontwikkelaars die juist op zoek zijn naar geschikte percelen. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk bent u bij ons aan het juiste adres voor de aan- en verkoop van geschikte bouwkavels.

Zo werken wij bijvoorbeeld intensief samen met makelaars en hebben wij intensief contact met verschillende gemeentes. Hierdoor kunnen wij u als klant compleet ontzorgen en van de beste dienstverlening voorzien!

Lees hier meer over onze unieke werkwijze of doe alvast de gratis percelen-check.