U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Het investeren in een landbouwkavel is niet zomaar iets. Er zijn talloze factoren die bepalen of een specifieke kavel investeringswaardig is en dit hangt natuurlijk ook af van uw persoonlijke voorkeuren. Bent u op zoek naar een kavel met rendement op de lange of korte termijn? In welke regio wilt u zoeken? Wat zijn eisen waar een landbouwkavel voor u aan moet voldoen? Bij het beantwoorden van deze vragen kunt u vast wel wat hulp gebruiken. En daar komt onze expertise van pas. Wij zoeken in ons aanbod naar uw perfecte kavel en helpen u bij het afhandelen van de verkoop. Interesse? Neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze kavel in Benthuizen.

Over Benthuizen

Zoals gezegd hebben wij een veelbelovende landbouwkavel beschikbaar in Benthuizen. Daar vertellen we u graag wat meer over. Benthuizen is een klein dorp in de Zuid-Hollandse gemeente Alphen aan den Rijn en telt zo’n 3.500 inwoners. Het is een groen gebied met een gunstige ligging, goed bereikbaar vanuit grote steden als Rotterdam, Den Haag en Leiden. Dit zijn natuurlijk stuk voor stuk aantrekkelijke eigenschappen en dat is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ook in de gemeente Alphen aan den Rijn is het inwoneraantal in de afgelopen jaren flink toegenomen en dat zorgt voor problemen.

Toekomstplannen gemeente Alphen aan den Rijn

Uit de Woonvisie 2021-2025 van de gemeente blijkt onder andere dat de woningmarkt onder grote druk staat. In zowel de grotere als de kleinere dorpen, kampt men met een dreigend woningtekort. Om dit op te lossen is men hard op zoek naar nieuwe uitbreidingslocaties. Benthuizen wordt als één van de opties gezien. Men hoopt hier in de komende 8 jaar minstens 225 woningen te bouwen, een gemiddelde van 25 woningen per jaar. En dat biedt natuurlijk mogelijkheden voor grondbezitters in de omgeving!

Geïnteresseerd?

Heeft deze kavel in Benthuizen uw interesse gewekt? Neem dan gauw eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Rijpwetering 1

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 6932 m2
  • Prijs per m2 € 12,50 per m2
Bekijk kavel

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel