U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Investeren in een landbouwkavel, dat is een sprong die steeds meer mensen durven te wagen. En dat is ook niet zo gek. Aan de ene kant hebben we een dreigend woningtekort waar vrijwel elke Nederlandse gemeente vroeg of laat een oplossing voor zal moeten zoeken. Aan de andere kant hebben we het feit dat het bewaren van uw spaargeld op de bank lang niet meer zo voordelig is als enkele jaren geleden. Kortom, voldoende reden om deze investeringsmogelijkheid met beide handen aan te grijpen. En dat doet u bijvoorbeeld met deze kavel in het Zuid-Hollandse Dubbeldam.

Een wijk tussen de rivieren

Dubbeldam is een voormalig dorp onderin Zuid-Holland dat sinds de jaren ’70 wordt erkend als een van de populairste wijken van de gemeente Dordrecht. Gelegen onder de rook van Rotterdam en dicht bij vele Zuiderse steden, heeft deze wijk de ideale locatie voor iedereen op zoek naar een dorps gevoel in een stedelijke omgeving. Qua leefbaarheid valt er dus weinig te klagen.

Als we daarbij optellen dat we hier van doen hebben met een zeer ambitieuze gemeente, is het plaatje helemaal compleet. Uit de woonvisie 2019-2031 van de gemeente Dordrecht blijkt namelijk dat men grootse plannen heeft. Zo is onder andere vastgesteld dat er in tien jaar tijd minstens 25.000 nieuwe woningen moeten worden gebouwd. Daarnaast streeft men naar maar liefst 30.000 extra arbeidsplaatsen. Genoeg plannen dus.

Mogelijkheden in Dubbeldam

Zoals al is gebleken, bieden de gemeentelijke plannen van de Dordtse bestuurders aantrekkelijke mogelijkheden. Durft u deze kans te grijpen en deze onbebouwde grond om te toveren tot een goudmijn? Neem dan gauw eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten over Dubbeldam en begeleiden u tijdens het gehele traject: van de oriëntatiefase tot de allerlaatste handtekening. Wat wilt u nog meer?

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel