U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bent u op zoek naar een waardevaste investeringsmogelijkheid? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij van VerkoopUwKavel.nl helpen u bij het vinden van een kansrijke landbouwkavel. Of u nu op zoek bent naar resultaat op de lange of korte termijn, er is altijd een stuk grond dat aan uw eisen voldoet. Zoals bijvoorbeeld dit perceel aan de Oudendijk in Dubbeldam. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Over Dubbeldam

Dubbeldam is een voormalige gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het dorp is in 1970 opgenomen in de gemeente Dordrecht en maakt sindsdien al jarenlang een gestage groei door. Momenteel telt de plaats een kleine 13.000 tevreden inwoners. Over het algemeen wordt de omgeving namelijk ervaren als zeer prettig om in te wonen. Er zijn meer dan voldoende voorzieningen, een goede balans tussen natuur en bouw en een uitstekende verbinding met het centrum van Dordrecht. Daarnaast zijn ook Rotterdam en Breda prima te bereiken, met de auto en met het openbare vervoer. Klinkt goed, toch?

Aantrekkelijke kavel aan de Oudendijk

Nu u wat meer weet over Dubbeldam, is het tijd om wat verder in te zoomen op de hier aangeboden kavel. Het land ligt op een droomlocatie voor projectontwikkelaars. Er is meer dan genoeg plek voor ruime woningen en het perceel is gelegen aan de rand van de bestaande bebouwing. Dit betekent dat alle benodigde voorzieningen, zoals basisscholen, bushaltes en sportcomplexen al binnen handbereik liggen. En dat scheelt natuurlijk een hoop kopzorgen tijdens het plannen van een nieuwbouwproject.

Meer informatie?

Al met al heeft deze landbouwkavel in Dubbeldam dus alle eigenschappen die u mag verwachten van een waardevaste en investeringswaardige aankoop. Wilt u hier meer over weten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel