U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Leerdam is een plaats in het zuiden van de provincie Utrecht en door de rivier de Linge gescheiden met Gelderland. Het is de hoofdplaats van de gemeente Vijfheerenlanden en heeft ongeveer 18.600 inwoners. De glasfabriek heeft de plaats op de kaart gezet. Veel vooraanstaande ontwerpers hebben daar gewerkt en het had ook wel de internationale naam Royal Leerdam Crystal. Sinds augustus 2020 zijn de werkzaamheden verplaatst naar het moederbedrijf in Delft.

Waarom deze kavel in Leerdam?

Het stuk landbouwgrond is gelegen nabij de Koenderseweg aan de westkant van Leerdam en het betreft een stuk land van 350 M2. De bereikbaarheid van Leerdam is goed. Het heeft een centrale ligging is omringd door snelwegen als de A2, A15 en A27 en daarom ben je binnen korte tijd in steden als Utrecht, Den Bosch en Rotterdam.

Als de groei van het inwonersaantal zo doorgaat als de laatste jaren, dan zal er meer vraag zijn naar woningen, (commerciële) voorzieningen en ruimte voor meer werkgelegenheid. Mocht de gemeente het woningaanbod willen vergroten, dan is de kans aanzienlijk dat zij dat aan de west- of noordkant van de plaats zal doen. Met aan de zuidkant de rivier de Linge als natuurlijke grens en waar de bebouwing aan de oostkant ook al tegen de dorpsgrenzen aanloopt, is er dus aan die zijden weinig ruimte om uit te breiden. De gemeente heeft een structuurvisie opgesteld waarin voornamelijk de ontwikkeling van Leerdam-West centraal staat. Dit is dan ook waar het perceel landbouwgrond zich bevindt.

Wilt u deze grond kopen?

Bent u geïnteresseerd in dit stuk landbouwgrond of wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Daarnaast vertellen wij u graag over de diverse mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel