U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bent u geïnteresseerd in het investeren in een veelbelovende landbouwkavel? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit perceel in Stompwijk heeft namelijk alles wat er nodig is om u een comfortabele oude dag te bezorgen. Meer weten? Lees dan gauw verder.

Over Stompwijk

Stompwijk is een klein dorpje in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Met slechts 2.000 inwoners, zou u misschien niet denken dat het een bijzonder aantrekkelijke plek is voor grondbezitters. Niets is echter minder waar. Stompwijk heeft namelijk één eigenschap die overal bovenuit steekt: de perfecte ligging.

Wanneer u de kaart erbij pakt, zult u zien dat dit dorpje de ideale locatie is voor iedereen die werkt in de grote stad, maar een rustige uitvalsbasis zoekt om in de weekenden te ontspannen. Met de N206 om de hoek, bent u binnen no-time op de A4. Vanaf hier is het slechts een paar minuten rijden naar zowel Leiden als Den Haag. Daarnaast liggen ook Zoetermeer, Delft en vele andere kleine en grote steden op rijafstand. Ideaal dus voor iedereen die geen zin heeft om lang te reizen na een zware werkdag.

Een kavel aan de Stompwijkseweg te Stompwijk

Wanneer we wat verder inzoomen op de specifieke kavel die wij hier aanbieden, wordt het alleen maar beter. Er is namelijk maar liefst 300 m² beschikbaar, wat meer dan genoeg is voor een interessant nieuwbouwproject. (Let er wel op dat met het huidige bestemmingsplan er nog niet op deze grond gebouwd mag worden). Daarnaast ligt de grond vlak bij de huidige bebouwing van Leidschendam, waardoor geleund kan worden op bestaande voorzieningen, zoals het winkelcentrum, infrastructuur en sociale gelegenheden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de bereikbaarheid!

Kortom, deze Zuid-Hollandse kavel heeft alles wat er nodig is voor een succesvolle investering. Wat wilt u nog meer?

Interesse?

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer te weten te komen over de mogelijkheden? Geef ons dan een belletje en wij vertellen u graag meer!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Houten 3

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 70,00 per m2
Bekijk kavel

Houten 2

Utrecht


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Waalwijk 1

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 150 m2
  • Prijs per m2 € 65,00 per m2
Bekijk kavel