U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Waar moet ik op letten bij het investeren in een landbouwkavel? Dat is een vraag die wij vaak krijgen. Uiteraard is het antwoord voor iedereen anders. Het hangt immers af van uw plannen voor de kavel. Wilt u op de lange of korte termijn profiteren? In welke regio bent u geïnteresseerd? Hoe groot is uw budget? Allemaal dingen waar u over na moet denken. Desondanks zijn er een aantal kenmerken die altijd aantrekkelijk zijn en dit perceel in Terneuzen heeft ze allemaal. Lees dus gauw verder.

Over Terneuzen

Terneuzen is een grote Zeeuwse gemeente. Sterker nog, het is met ruim 54.000 inwoners zelfs de grootste gemeente in de provincie. En dat aantal is in de afgelopen jaren ook nog eens gestaag doorgegroeid. Om alle geïnteresseerden van een geschikte woning te voorzien, is men dan ook druk aan het plannen geslagen. En dat is nu precies wat het een interessante regio maakt voor grondbezitters.

Uitstekende bereikbaarheid

Wanneer we op de kaart inzoomen op Terneuzen, wordt al gauw duidelijk dat er qua bereikbaarheid weinig te klagen valt. Met de Belgische grens op slechts enkele minuten afstand en dus ook Antwerpen binnen handbereik, is er in ieder geval geen gebrek aan werk- en ontspanningsvoorzieningen. Daarnaast bereikt u via de Westerscheldetunnelweg binnen no-time de andere Zeeuwse schiereilanden, waardoor ook de Randstad dichterbij is dan u denkt.

Als we nog iets verder inzoomen, komen we uit bij de locatie van de hier aangeboden kavel aan de Kleine Zevenaarpolderstraat. Hoewel de grond aan de andere kant van het Kanaal Gent Terneuzen ligt, zou dit een uitstekende bestemming voor eventuele nieuwbouwwijken kunnen zijn. Dat heeft alles te maken met de grote ruimte die de omgeving biedt en het feit dat de bestaande voorzieningen via de N62 goed te bereiken zijn. Klinkt goed, toch?

Meer weten?

Kortom, hier profiteert u van een locatie met talloze mogelijkheden, goede bereikbaarheid en ambitieuze gemeentelijke plannen. Wat wilt u nog meer? Voor meer informatie over dit perceel, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer!

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Heemskerk 1

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel