U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Geïnteresseerd in het investeren in een landbouwkavel? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij van VerkoopUwKavel.nl helpen u graag bij het vinden van een perceel dat past bij uw eisen. Bent u op zoek naar rendement op de lange of korte termijn? Koopt u liever een kavel in het noorden of het zuiden van het land? En hoe groot moet die kavel dan zijn? Binnen ons aanbod vindt u altijd wel een kavel die aan al uw eisen voldoet. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze grond in Terneuzen en ontdek of deze investering geschikt is voor u.

Terneuzen in een notendop

Terneuzen is zo’n typische plaats waar iedereen weleens van heeft gehoord, maar waar veel mensen toch maar weinig over weten te vertellen. Daarom gaan we hier kort in op alles wat u moet weten over Terneuzen en de kavel die wij hier aanbieden. Terneuzen is een dorp en gemeente met in totaal meer dan 54.000 inwoners. Het is gelegen in het zuidelijkste deel van de provincie Zeeland, net boven de Belgische grens en wordt gezien als een van de grote kern in de regio. Omringd door een netwerk van verschillende N-wegen en de nabijgelegen A58, zijn nabijgelegen steden als Middelburg, Bergen op Zoom en het Belgische Gent en Antwerpen uitstekend te bereiken.

Ook als we iets verder inzoomen op deze specifieke kavel, valt er qua locatie weinig te klagen. De grond ligt namelijk vlak bij het centrum, net over het water bij de Nieuwe Sluis. Vanaf hier kunt u met zowel de auto als het openbaar vervoer alle kanten op, wat dit een zeer aantrekkelijke woonlocatie maakt. Bovendien liggen de bestaande voorzieningen letterlijk om de hoek, in het karakteristieke Oud-Terneuzen. Dit alles maakt dit tot een soort interessante potentiële projectlocatie en een mooie investeringsmogelijkheid voor particulieren.

Interesse?

Heeft deze kavel in Terneuzen uw interesse gewekt? Neem dan gauw contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel