U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Nederland wordt steeds voller. U hebt het vast al eens gehoord, maar heeft u zich ook bedacht wat voor voordelen dit voor u kan opleveren? Deze enorme groei van het aantal inwoners, brengt namelijk met zich mee dat steeds meer gemeentes te kampen krijgen met een dreigend woningtekort. Als we daarbij optellen dat er steeds meer eenpersoonshuishoudens bijkomen, wordt al gauw duidelijk dat men dringend op zoek moet naar geschikte woningbouwlocaties. En deze vinden ze in landbouwkavels. Hoewel deze momenteel nog de verkeerde bestemming hebben, hebben veel gemeentes er in de afgelopen jaren voor gekozen om hier verandering in te brengen. En dat zou ook zomaar eens kunnen gebeuren met deze kavel in Utrecht. Interesse? Lees dan gauw verder.

Landbouwkavel aan de Nedereindseweg te Utrecht

Utrecht is in de afgelopen jaren enorm gegroeid. Van 233.667 inwoners in 2000 naar 357.694 in 2020. Dat is een ruime verdubbeling! En dat maakt deze kavel aan de Nedereindseweg des te interessanter. De Nedereindseweg is een verbindingsweg die van de A2 naar de N228 loopt. Daarmee voldoet de grond al meteen aan de belangrijkste voorwaarde voor een geschikte woningbouwlocatie: goede ligging. Vanaf hier bent u namelijk binnen enkele minuten in het centrum van Nieuwegein en is ook de stad Utrecht binnen handbereik.

Daar komt nog bij dat we hier niet slechts één, maar drie kavels aanbieden. Dit schept mogelijkheden voor het bouwen van allerlei soorten woningen. Denk hierbij aan ruime plattelandswoningen of juist duurzame sociale woningen. Het kan allemaal! Kortom, de droom van iedere projectontwikkelaar. Tot slot valt er ook qua ontspanning weinig te klagen. Middenin de natuur, maar met de grote stad om de hoek. Dat klinkt als de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die zijn brood verdient in het centrum. Wat wilt u nog meer?

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze kansrijke kavel in Utrecht? Neem dan eens contact met ons op.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel