U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bent u op zoek naar kansrijke mogelijkheden in de provincie Utrecht? VerkoopUwKavel.nl biedt u een kavel te koop aan in het mooie dorp Eemnes. De gemeente heeft ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van duurzame energie en het behoud van het landelijke karakter, wat interessante kansen biedt voor mensen die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen of te werken.

Over Eemnes

Eemnes is een gezellig dorp in de provincie Utrecht en staat bekend om zijn mooie landelijke karakter en prachtige wandel- en fietsroutes. In de omgeving zijn er talloze historische bezienswaardigheden te vinden, zoals oude boerderijen en kastelen. Het dorp ligt centraal in Nederland en is goed bereikbaar via de snelweg A1. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte kavel die aansluit op uw wensen en behoeften.

Eemnes biedt niet alleen een prachtige omgeving om te wonen en te werken, maar ook interessante kansen om te ondernemen. Ontdek de rustige en groene omgeving, omgeven door prachtige natuur en historische bezienswaardigheden, en neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kansrijke mogelijkheden die Eemnes te bieden heeft.

Interesse?

Wij bieden ook een perceel landbouwgrond van 1500 M2 te koop aan, gelegen aan de Cors Rijkseweg in Eemnes. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over deze kansrijke mogelijkheid.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Ontdek meer over dit perceel

Laat uw gegevens achter voor een persoonlijk consult over dit perceel.

Dit formulier is beveiligd door ReCaptcha van Google. Bekijk de algemene voorwaarden en de privacyverklaring.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oldebroek 1

Gelderland


  • Bestemming Bosgrond
  • Oppervlakte 1498 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Gorssel 1

Gelderland


  • Bestemming Bosgrond
  • Oppervlakte 16925 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Ransdorp 3

Noord-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1500 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel