U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Van alle mogelijke momenten om te investeren in een landbouwkavel, is dit de beste. Nederland krijgt alsmaar meer inwoners en het lijkt er niet op dat dit in de komende jaren gaat veranderen. Dat betekent dat er meer huizen gebouwd moeten worden. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Momenteel is er namelijk een groot tekort aan geschikte nieuwbouwlocaties. Veel gemeentes kiezen er dan ook voor om hun bestemmingsplannen te wijzigen. Stukken grond die eerste bedoeld waren voor landbouw, mogen steeds vaker toch gebruikt worden voor het bouwen van nieuwe woningen. Benieuwd hoe u daarvan kunt profiteren? Neem dan eens een kijkje bij deze kavel in Leerdam.

Over Leerdam

Leerdam is een stad en voormalige gemeente in de provincie Utrecht. Sinds januari 2019 maakt deze plaats, met zo’n 18.600 inwoners, deel uit van de gemeente Vijfheerenlanden. Dit inwoneraantal is in de afgelopen jaren flink gestegen. Er zijn in slechts 5 jaar tijd meer dan 700 bewoners bijgekomen. En dat is ook niet zo gek! Leerdam heeft namelijk talloze eigenschappen die het tot een zeer aantrekkelijke woonomgeving maken. We bespreken ze hier kort.

Ligging, natuur en voorzieningen

Laten we beginnen met de ligging. Leerdam is aan alle kanten omringd door snelwegen. In het oosten de A2, in het zuiden de A15 en in het westen de A27. Dit wegennetwerk zorgt ervoor dat vrijwel alle omliggende steden binnen een half uur te bereiken zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Utrecht, Dordrecht en ’s-Hertogenbosch. Dat zorgt er in combinatie met de goede voorzieningen en de overvloed aan natuur voor dat dit de ideale uitvalsbasis is voor iedereen die zijn brood verdient in de centra.

Aantrekkelijke kavel in Leerdam

Als we wat verder inzoomen op deze specifieke kavel, zien we dat ook daar weinig te klagen valt. Gelegen aan de Westelijke Parallelweg, dichtbij de bestaande bebouwing en goed bereikbaar vanuit het centrum, is dit de ideale locatie voor eventuele uitbreidingen. Sla dus gauw uw slag!

Meer weten?

Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over deze kavel in Leerdam.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Baard / Wjelsryp 1

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 13,00 per m2
Bekijk kavel

Roosendaal 5

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 554 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Terneuzen 21

Zeeland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel