U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Bent u op zoek naar een kansrijke mogelijkheid in het oosten van het land? VerkoopUwKavel.nl biedt u een kavel van 2000m2 landbouwgrond te koop aan in het mooie dorp Lonneker, gelegen in de gemeente Enschede. De gemeente heeft ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van duurzame energie en de versterking van het toerisme, waardoor er interessante kansen ontstaan voor mensen die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen of te werken. Deze landbouwkavel biedt u de mogelijkheid om uw landbouwdroom te realiseren in een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Over Lonneker

Lonneker is een pittoresk dorp in het oosten van Nederland en staat bekend om zijn mooie landelijke karakter en prachtige wandel- en fietsroutes. Het dorp ligt aan de rand van het Nationaal Landschap Overijsselse Vecht-Regge en biedt daardoor een prachtige natuurlijke omgeving. In de omgeving zijn er talloze historische bezienswaardigheden te vinden, zoals oude boerderijen en kastelen.

Wilt u profiteren van de vele kansen die Lonneker en de gemeente Enschede te bieden hebben? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw persoonlijke wensen en behoeften. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte kavel in deze prachtige omgeving. Ontdek de bruisende omgeving en geniet van de mooie natuur en historische bezienswaardigheden.

Interesse?

Als u geïnteresseerd bent in een perceel landbouwgrond, dan hebben wij een zeer interessant perceel te koop in Lonneker nabij de Keppelerdijk, aangrenzend aan vakantiepark Capfun Vlinderloo. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over deze kansrijke mogelijkheid.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Oosterwolde 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 500 m2
  • Prijs per m2 € 22,50 per m2
Bekijk kavel

Hoogezand 12

Groningen


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 1000 m2
  • Prijs per m2 € 19,00 per m2
Bekijk kavel

Oss 7

Noord-Brabant


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 300 m2
  • Prijs per m2 € 49,00 per m2
Bekijk kavel