U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Percelen vanaf 217m2. €59,00 de M2 bij aanschaf meerdere M2.

Nederland wordt steeds voller. Dat horen we nu al jaren. Maar heeft u zich al eens bedacht dat dit mogelijk in uw voordeel zou kunnen werken? Het dreigende woningtekort brengt namelijk talloze mogelijkheden met zich mee voor grondbezitters. Steeds meer gemeentes zijn dringend op zoek naar geschikte locaties voor nieuwbouwwijken. Dat is dan ook de reden dat steeds meer stukken grond met de bestemming landbouw, omgezet worden naar potentiële woningbouwlocaties. En daar vertellen wij van VerkoopUwKavel.nl u graag meer over. Beginnende bij deze kavel in de gemeente Langedijk.

Waarom Langedijk?

Langedijk is een middelgrote gemeente met zo’n 28.000 inwoners in de regio West-Friesland, Noord-Holland. Het bestaat uit meerdere kleine kernen en is gelegen op een steenworp afstand van zowel Alkmaar als Heerhugowaard. Sterker nog, met de laatstgenoemde staat op de korte termijn een fusie gepland. Dit kan positieve gevolgen hebben voor grondbezitters in de gemeente. Met een groter budget en een grotere inwonersgroep om tevreden te houden, zal er meer aandacht moeten komen voor het uitbreiden van het woningaanbod.

In de huidige Structuurvisie Langedijk 2010-2030 wordt al een trend herkend in de sterke toename van het aantal eenpersoonshuishoudens. Hier zal de focus dus met name op komen te liggen. Als we naar de hier aangeboden kavel kijken, wordt duidelijk dat deze locatie zich uitstekend voor een mogelijke oplossing. Dichtbij de bestaande bebouwing, goed bereikbaar en de mogelijkheid om gebruik te maken van bestaande voorzieningen. Kortom, de droom van iedere projectontwikkelaar. Het is dus zeker niet ondenkbaar dat deze kavel in de toekomst zal worden aangewezen als potentiële uitbreidingslocatie. We raden u dan ook aan niet te lang te wachten!

Heeft u interesse?

Bent u geïnteresseerd in deze kavel in Langedijk of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vooral eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel