U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.
Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

Anna Paulowna is een dorp in de kop van Noord-Holland. Eerst was het een op zichzelf staande gemeente, maar in 2012 is deze gefuseerd met omliggende gemeentes tot Hollands Kroon. Met haar bijna 8000 bewoners is Anna Paulowna de hoofdplaats van deze gemeente. Hollands Kroon is het grootst in agrarisch grondgebruik en heeft de meeste landbouwbedrijven in de provincie Noord-Holland. De agrarische sector is dus erg belangrijk voor de economie van deze regio en er vindt daarom veel research en development plaats om zo ook arbeidsplaatsen voor hoger opgeleide jongeren te creëren.

De kansen van dit perceel in Anna Paulowna

Het stuk landbouwgrond bevindt zich net buiten de bebouwde kom van Anna Paulowna aan de Kerkweg. Deze is goed te bereiken via de N249. Via deze N-weg en via de N99 is de A7 goed bereikbaar en zo heeft het dorp een goede verbinding met de rest van Noord-Holland, maar ook met de provincie Friesland. De gemeente laat in haar omgevingsvisie weten garant te blijven staan voor een goede bereikbaarheid met de rest van Nederland, maar ook binnen de grenzen van de gemeente. Zij zal de komende jaren investeren om Anna Paulowna over de weg, maar ook via het water goed bereikbaar te houden.

De gemeente stelt voorop dat niet krimp, maar groei de toekomst is. Dit is terug te zien in de plannen van de gemeente die zij heeft op het gebied van onder andere werkgelegenheid, infrastructuur, wonen, onderwijs en duurzaamheid. Zij wil het hierdoor aantrekkelijk maken voor bedrijven om zich binnen de gemeente te vestigen en zo te zorgen voor werkgelegenheid. Er zal op een gegeven moment ruimte nodig zijn om deze bedrijven te vestigen en woningen te bouwen door de aannemende bevolkingsgroei die het met zich meebrengt. Ook al is er een kans dat de bestemming van dit stuk landbouwgrond nooit wijzigt, toch wordt het aanbod van grond steeds schaarser.

Wilt u deze grond kopen?

Bent u geïnteresseerd in dit stuk landbouwgrond of wilt u graag meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hanteren een unieke werkwijze waarbij het ontzorgen van de klant centraal staat. Daarnaast vertellen wij u graag over de diverse mogelijkheden.

Lees meer

Ontvang onze maandelijkse kavel alert

Wilt u maandelijks één e-mail ontvangen met daarin de nieuwste kavels? Vul dan uw e-mailadres in en ontvang de kavelalert elke maand in uw mailbox.

Veelgestelde vragen

Nee, het is niet mogelijk om te bouwen op land met de bestemming landbouwgrond. Het betreft geen bouwgrond en kan dus niet gebruikt worden om op te bouwen. Het is ook niet mogelijk om met behulp van de aanvraag van een vergunning de bestemming te laten wijzigen. U kunt geen woningen, tiny-houses of stallen op een landbouwgrond kavel plaatsen.

Dit betreft een landbouwgrond kavel. Er is geen enkele garantie dat de bestemming van dit perceel zal wijzigen.

De op VerkoopUwKavel.nl aangeboden kavels zijn eigendom van particuliere aanbieders. Het team van VerkoopUwKavel.nl bemiddelt in de aankoop en verkoop van kavels. 

In negen van de tien gevallen is dit het geval, hoewel er uitzonderingen zijn. Deze grond is in het verleden verkaveld door de historische eigenaren. De huidige particuliere aanbieders van deze grond hebben deze percelen in het verleden aangekocht van de historische eigenaren.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Ons aanbod aan kavels

Bergum 3

Friesland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 50 m2
  • Prijs per m2 € 17,50 per m2
Bekijk kavel

Dubbeldam 6

Zuid-Holland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 250 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel

Didam 6

Gelderland


  • Bestemming Landbouwgrond
  • Oppervlakte 200 m2
  • Prijs Op aanvraag
Bekijk kavel